Ο Ποστέκογλου δεν αστειεύεται, ετοιμάζει μεγάλες μεταγραφές και αποχωρήσεις γιατί η Τότεναμ δεν είναι για 5η θέση

Με τα νέα αυτά υλικά θα μπορεί να οικοδομηθεί η ομάδα που εκείνος ονειρεύεται, η επόμενη χρονιά θα έχει την δική του υπογραφή.

Tottenham's head coach Ange Postecoglou applauds the fan after the end of the during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Nottingham Forrest t White Hart Lane stadium in London, Sunday, April 7, 2024. (AP Photo/Ian Walton)
(AP Photo/Ian Walton) AP

Η Τότεναμ με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα αναμένεται να τερματίσει στην 5η θέση την φετινή σεζόν. Το top-5 της Premier League αποτελεί τα τελευταία χρόνια σημαντικό στόχο για την ομάδα, όμως μετά την μαγική χρονιά του 2019 (τελικός Champions League, 3η θέση πρωταθλήματος) οι βλέψεις του συλλόγου έχουν αλλάξει.

Η ομάδα διαθέτει την απαραίτητη δυναμική για να μπορέσει να "χτίσει" κάτι περισσότερο και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Άγγελος Ποστέκογλου. Εκείνος γνωρίζει επίσης πως για να μπορέσει να υλοποιήσει το όραμά του θα χρειαστεί τα κατάλληλα εργαλεία. Δεν είναι λίγες οι φορές που τα "Σπιρούνια" έχουν απωλέσει βαθμούς εξαιτίας της επιθετικής νοοτροπίας του προπονητής της. Έχει γίνει φανερό πως ορισμένοι παίκτες δεν μπορούν να υποστηρίξουν τον συγκεκριμένο ρόλο και για αυτό τον λόγο η απόφαση πλέον έχει παρθεί.

Η Τότεναμ θα χτενίσει την αγορά για τους κατάλληλους παίκτες, θα απομακρύνει τους αδύναμους "συνδετικούς κρίκους" προκειμένου να φανεί η πραγματική δυναμική του Ελληνοαυστραλού προπονητή. Ο ίδιος ο Ποστέκογλου μάλιστα δήλωσε: "Χρειαζόμαστε αλλαγή. Η αλλαγή πρέπει να γίνει σίγουρα".

"Πρέπει να αλλάξω αυτή την ομάδα, πρέπει να το κάνω. Πρέπει να φτιάξω μια ομάδα που πιστεύω ότι μπορεί να παίξει το δικό μας ποδόσφαιρο. Για να συμβεί αυτό, πρέπει να υπάρξουν αποχωρήσεις. Θα παίξουμε και θα προπονηθούμε με έναν συγκεκριμένο τρόπο... αυτό δεν είναι για όλους".

Η επόμενη σεζόν θα είναι εκείνη που θα κρίνει πολλά για την ομάδα και τον προπονητή της και δίχως αμφιβολία οι φίλαθλοι θα διακατέχονται από έντονο ενθουσιασμό.

Διαβάστε περισσότερα

Δεν αποχωρεί από την Άρσεναλ, διέψευσε ο Αρτέτα τις φήμες και περιμένει την εκτόξευση

Ο Κλοπ κρατούσε καιρό την οργή του και τώρα εξαπέλυσε ευθείες βολές που προκάλεσαν αίσθηση

News 24/7

24MEDIA NETWORK