Ο Ποτσετίνο "έφαγε" τον χρυσοποίκιλτο δανεικό και τον στέλνει πίσω στον εφιάλτη του

Ο Ποτσετίνο έχει ειδοποιήσει τους διοικούντες την Τσέλσι πως δεν υπολογίζει τον Ζοάο Φέλιξ. Επιστρέφει Μαδρίτη ο Πορτογάλος.

PSG's head coach Mauricio Pochettino attends a media conference at the Parc des Princes Stadium in Paris, France, Monday, Feb. 14, 2022. Paris Saint Germain will play its Champions League round of 16, first leg, soccer match against Real Madrid on Tuesday. (AP Photo/Francois Mori)
Ο Μαουρίτσιο Ποτσέτινο (AP PHOTO/FRANCOIS MORI)

"Βόμβα" από τον πρόεδρο της Ατλέτικο σε δηλώσεις του όσον αφορά στο μέλλον του Ζοάο Φέλιξ στην Τσέλσι. Οι Μπλε και συγκεκριμένα ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο γνωστοποίησαν στους Μαδριλένους πως δεν πρόκειται να μετατρέψουν τον δανεισμό του Πορτογάλου σε μόνιμη μεταγραφή.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Ντιέγκο Σιμεόνε είπε για το θέμα: "Ενημερωθήκαμε ότι ο Ποτς δεν υπολογίζει τον Ζοάο Φέλιξ στην Τσέλσι. Θα επιστρέψει. Θα δούμε... Δεν έχουμε τίποτα σχεδιασμένο".

Θυμίζουμε πως μέχρι και πριν από την πρόσληψη του Ποτσετίνο, πολλοί ήταν αυτοί που μετέφεραν προς την κοινή γνώμη ότι οι Λονδρέζοι επιθυμούν να κρατήσουν τον Φέλιξ, αλλά θα διαπραγματευτούν την τιμή του καθώς την θεωρούσαν εξαιρετικά υψηλή.

Με την έλευση του Ποτς, όμως, το πρότζεκτ "χιόνισε" και ο Πορτογάλος είναι πλέον αναγκασμένος να ψάξει άλλου την τύχη του αφού στην Ατλέτικο δεν θέλει να έχει μέλλον όσο ο Σιμεόνε κάθεται στον πάγκο. Μην ξεχνάμε πως οι δύο άντρες είχαν θέματα και δεν το έκρυβαν με την εκατέρωθεν συμπεριφορά τους.

Διαβάστε περισσότερα

Μέσι: Βόμβα! Η Αλ Χιλάλ σπάει όλα τα κοντέρ και του προσφέρει 1,2 δις

Μπενζεμά: Έχει στα χέρια του αδιανόητη πρόταση και σκέφτεται το "αντίο"

Ενρίκε: Αυτές είναι οι απαιτήσεις του για να πει το "ναι" στην Νάπολι

News 24/7

24MEDIA NETWORK