Ο Ποτσετίνο μας θύμισε την εποχή που ο φίλαθλοι της Ρεάλ έλεγαν για τον Ζιντάν: "Τι αγοράσαμε;"

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο βγήκε μπροστά για να καλύψει τους ποδοσφαιριστές του θυμίζοντας στον κόσμο την εποχή που η Ρεάλ Μαδρίτης αγόρασε τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Newly appointed Chelsea manager Mauricio Pochettino addresses the media during a press conference at Stamford Bridge Stadium in London, Friday, July 7, 2023.(AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Η Τσέλσι έχει δαπανήσει over 1 δισ. σε μεταγραφές αλλά μέχρι στιγμής η ομάδα δεν έχει αποδώσει αυτά που περιμένει ο περισσότερος κόσμος...

Με την αλλαγή προπονητή και τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στο τιμόνι της Τσέλσι η διοίκηση ευελπιστεί να γυρίσει το πράγμα. Ο έμπειρος τεχνικός, πάντως, παραμονή της αναμέτρησης με την Μπόρνμουθ στην έδρα των Κερασιών στάθηκε ασπίδα στους παίκτες του φέρνοντας ως παράδειγμα την περίπτωση του Ζιζού όταν τον είχε αγοράσει η Ρεάλ Μαδρίτης.

"Η Ρεάλ πλήρωσε πολλά χρήματα για έναν παίκτη και το όνομά του ήταν Ζινεντίν Ζιντάν. Ήταν καταπληκτικός ποδοσφαιριστής, και έξι μήνες μετά μπορούσες να ρωτήσεις τους φιλάθλους της Ρεάλ Μαδρίτης και σου έλεγαν: 'Τι αγοράσαμε;' Άρχισε να αποδίδει έξι, επτά μήνες μετά. Ο Ζιντάν ήταν 26,27 ετών. Όταν φέρνεις παίκτη 18,19,20,21 να είσαι προσεκτικός και να δίνεις χώρο".

Όλα τα παραπάνω άρχισαν με μία άλλη ατάκα του Ποτς η οποία ανέφερε πως οι ποδοσφαιριστές δεν είναι μηχανές.