Ο Πουλίδο έρχεται, ο Λεβαδειακός περιμένει

Οι ξένοι το έχουν τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι. Ο λόγος για τον Αλαν Πουλίδο, του οποίου το σήριαλ φαίνεται πως φτάνει στο τέλος του.

Ο Πουλίδο έρχεται, ο Λεβαδειακός περιμένει

Συγκεκριμένα, μέσα από το Μεξικό επιβεβαιώνουν τον Μεξικανό δημοσιογράφο, για τον οποίο γράφαμε το μεσημέρι της Τρίτης. Τι σημαίνει αυτό; Η κατάληξη της δικαστικής διαμάχης με την Τίγκες στο CAS φαίνεται πως δικαιώνει τον 24χρονο επιθετικό, ο οποίος ετοιμάζεται πλέον να πάρει το δρόμο για την Ελλάδα -αν και υπάρχουν οι πληροφορίες που τον θέλουν ήδη στη χώρα μας.

Το θέμα είναι πού κολλάει ο Λεβαδειακός σε όλο αυτό; Υπενθυμίζουμε πως σύμφωνα με τον Μεξικανό δημοσιογράφο και τα τιτιβίσματά του στο twitter, ο Πουλίδο θα πάει δανεικός στους Βοιωτούς για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, αφού έχει να αγωνιστεί 6 μήνες.

Ουσιαστικά ο Πουλίδο ζητά να αποκτήσει το δικαίωμα να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα προλαβαίνοντας τη μεταγραφική περίοδο που ολοκληρώνεται στις 2 Φεβρουαρίου. Το CAS δεν έχει γνωστοποιήσει ακόμα την απόφαση για να δούμε με ποιο τρόπο δικαιώνει τον Μεξικανό ποδοσφαιριστή και από τη στιγμή που υπάρχει κίνδυνος να μην προλάβει μέχρι την επόμενη Δευτέρα, ο Ολυμπιακός ελπίζει να πάρει προσωρινή άδεια και να παίξει σε άλλη ομάδα για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Προφανώς αυτή δεν μπορεί να είναι ο Ολυμπιακός που εμπλέκεται στην περίφημη πλέον υπόθεση.

Εδώ λοιπόν έρχεται να κολλήσει ο Λεβαδειακός, αφού είναι η ομάδα που παρουσιάζεται πως θα πάρει δανεικό τον παίκτη από τον Ολυμπιακό, με τον Πουλίδο από την πλευρά του να παίρνει παιχνίδια στα πόδια του μέχρι να έρθει το καλοκαίρι για να ενσωματωθεί στον Ολυμπιακό και να δικαιολογήσει τον ντόρο γύρω από το όνομά του εδώ και αρκετούς μήνες. Θυμίζουμε πως η υπόθεση άρχισε τον περασμένο Μάιο...

Διαβάστε ακόμα:

Ο Μεξικανός δημοσιογράφος και ο δανεισμός στον Λεβαδειακό

News 24/7

24MEDIA NETWORK