"Ο Πουλίδο πέρασε τα ιατρικά στην Πάρμα"

Μεξικανική εφημερίδα αναφέρει ότι ο υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, ο 23χρονος επιθετικός Άλαν Πουλίδο, έχει ταξιδέψει στην Ιταλία για λογαριασμό της Πάρμα.

"Ο Πουλίδο πέρασε τα ιατρικά στην Πάρμα"

Το ρεπορτάζ της "Aficion" αναφέρει: "Ο Άλαν Πουλίδο βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες στην Ιταλία για να συναντηθεί στις ομάδες της Ευρώπης που τον ψάχνουν εδώ και καιρό. Ο επιθετικός της Τίγκρες, μετά τις προπονήσεις που έκανε στο Εστάντιο Ουνιβερσιτάριο την περασμένη εβδομάδα, ταξίδεψε την Κυριακή στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα στη Ρώμη με πτήση μεγαλύτερη των 10 ωρών.

Μετά την ξεκούρασή του στην πόλη και βόλτα στα τουριστικά αξιοθέατά της, πήγε στην Πάρμα η οποία βρίσκεται 465,9 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα. Εκεί, ο Άλαν Πουλίδο και ο ατζέντης του, Μαουρίσιο Γκαρσία, παρουσιάστηκαν στους διοικούντες την Πάρμα.

Ο Πουλίδο πέρασε από ιατρικές εξετάσεις από την Πάρμα, η οποία ήθελε να διαπιστώσει ότι είναι σε καλή κατάσταση πριν να τον υπογράψει. Μετά από αυτή τη διαδικασία και με το όνειρο της Ευρώπης, ο Άλαν επέστρεψε στο Μοντερέι την Τετάρτη το βράδυ, έτοιμος να ακούσει μια ακόμα ευχάριστη είδηση που δεν είναι άλλη από την κλήση του στο Μουντιάλ της Βραζιλίας".

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, από την πλευρά τους, υποστηρίζουν ότι οι διαπραγματεύσεις με τον παίκτη συνεχίζονται.

"Ο Πουλίδο πέρασε τα ιατρικά στην Πάρμα"

Ιδού το σχετικό δημοσίευμα

Διαβάστε ακόμη:

Με Πουλίδο στην αποστολή το Μεξικό

News 24/7

24MEDIA NETWORK