Ο Πουλίδο στη Λιβαδειά

Το σήριαλ με την έλευση του Άλαν Πουλίδο στην Ελλάδα έχει αίσιο τέλος. Ο ποδοσφαιριστής θα βρίσκεται το απόγευμα στη Λιβαδειά προκειμένου να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στην ομάδα της Βοιωτίας, κατά πάσα πιθανότητα με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Ο Πουλίδο στη Λιβαδειά
WWW.IMAGO7.ORG

Οι τελευταίες πληροφορίες επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών, με τον Άλαν Πουλίδο να βρίσκεται στη χώρα μας για να συνεχίσει στο ελληνικό πρωτάθλημα την καριέρα του. Το απόγευμα της Πέμπτης ο Μεξικανός θα βρίσκεται στη Λιβαδειά και θα συζητήσει με τους ανθρώπους της ομάδας τις λεπτομέρειες της μετακίνησής του στους Βοιωτούς.

Όπως όλα δείχνουν ο Ολυμπιακός που έχει τον πρώτο λόγο για τον ποδοσφαιριστή θα τον παραχωρήσει -κατά πάσα πιθανότητα- με τη μορφή δανεισμού στον Λεβαδειακό για το υπόλοιπο της σεζόν, προκειμένου να ανακτήσει το χαμένο έδαφος από την αγωνιστική απραξία.

Όπως και να 'χει φαίνεται πως αυτό είναι το τελευταίο επεισόδιο στο σήριαλ της υπόθεσης Πουλίδο, το οποίο είχε διάρκεια για 9 μήνες περίπου.

Το παρασκήνιο της μετακίνησης στον Λεβαδειακό

Η κατάληξη της δικαστικής διαμάχης με την Τίγκρες στο CAS φαίνεται πως δικαιώνει τον 24χρονο επιθετικό.

Το θέμα είναι πού κολλάει ο Λεβαδειακός σε όλο αυτό; Υπενθυμίζουμε πως σύμφωνα με Μεξικανό δημοσιογράφο, ο Πουλίδο θα πάει δανεικός στους Βοιωτούς για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, αφού έχει να αγωνιστεί 6 μήνες.

Ουσιαστικά ο Πουλίδο ζητά να αποκτήσει το δικαίωμα να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα προλαβαίνοντας τη μεταγραφική περίοδο που ολοκληρώνεται στις 2 Φεβρουαρίου. Το CAS δεν έχει γνωστοποιήσει ακόμα την απόφαση για να δούμε με ποιο τρόπο δικαιώνει τον Μεξικανό ποδοσφαιριστή και από τη στιγμή που υπάρχει κίνδυνος να μην προλάβει μέχρι την επόμενη Δευτέρα, ο Ολυμπιακός ελπίζει να πάρει προσωρινή άδεια και να παίξει σε άλλη ομάδα για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Προφανώς αυτή δεν μπορεί να είναι ο Ολυμπιακός που εμπλέκεται στην περίφημη πλέον υπόθεση.

Εδώ λοιπόν έρχεται να κολλήσει ο Λεβαδειακός, αφού είναι η ομάδα που παρουσιάζεται πως θα πάρει δανεικό τον παίκτη από τον Ολυμπιακό, με τον Πουλίδο από την πλευρά του να παίρνει παιχνίδια στα πόδια του μέχρι να έρθει το καλοκαίρι για να ενσωματωθεί στον Ολυμπιακό και να δικαιολογήσει τον ντόρο γύρω από το όνομά του εδώ και αρκετούς μήνες. Θυμίζουμε πως η υπόθεση άρχισε τον περασμένο Μάιο...

Διαβάστε ακόμη:

Ο Πουλίδο έρχεται, ο Λεβαδειακός περιμένει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ