Ο Πούτιν "έβαλε χέρι" στη Ζενίτ λόγω... Μαντσίνι!

Η διοίκηση της Ζενίτ πήρε όποιον ποδοσφαιριστή τής ζήτησε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι για να τον έχει ικανοποιημένο, έτσι όμως προκάλεσε τη δυσαρέσκεια του... Βλάντιμιρ Πούτιν!

Russian President Vladimir Putin, left, and Foreign Minister Sergey Lavrov stand during a ceremony of presenting ambassador's credentials in the Kremlin in Moscow, Russia, on Tuesday, Oct. 3, 2017. The new U.S. Ambassador to Russia presented his credentials to President Vladimir Putin in the Kremlin on Monday amid investigations into Moscow's meddling in the 2016 U.S. elections. (AP Photo/Pavel Golovkin, Pool)
Russian President Vladimir Putin, left, and Foreign Minister Sergey Lavrov stand during a ceremony of presenting ambassador's credentials in the Kremlin in Moscow, Russia, on Tuesday, Oct. 3, 2017. The new U.S. Ambassador to Russia presented his credentials to President Vladimir Putin in the Kremlin on Monday amid investigations into Moscow's meddling in the 2016 U.S. elections. (AP Photo/Pavel Golovkin, Pool) AP PHOTO/PAVEL GOLOVKIN

Με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι στον πάγκο της ήταν αναμενόμενο πως η Ζενίτ θα έβαζε βαθιά το χέρι στην τσέπη αυτό το καλοκαίρι (ο Ιταλός είχε απαιτήσει δυνατές μεταγραφές για να αναλάβει το τιμόνι) και μέχρι στιγμής η διοίκηση μπορεί να είναι ικανοποιημένη αφού βλέπει την ομάδα στην κορυφή της βαθμολογίας.

Όμως για τον Ρώσο πρόεδρο, Βλάντιμιρ Πούτιν, το νούμερο που έχει σημασία είναι ο αριθμός "9" που είναι οι ξένοι που στελεχώνουν το ρόστερ της ομάδας, με τον Νο 1 πολίτη της χώρας και πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ρωσίας να εκφράζει παράπονα στο πλαίσιο συνάντησής του με τον πρόεδρο της Ζενίτ, Σεργκέι Φουρσένκο!

" Καλά τα πας Σεργκέι. Το ποδόσφαιρο είναι ένα πραγματικό ρωσικό παιχνίδι. Οκτώ ξένοι στο γήπεδο με την Ζενίτ κόντρα στην Ρεάλ Σοσιεδάδ στο Europa League.

Αρχικό σχήμα με δύο παίκτες και τον τερματοφύλακα της εθνικής Ρωσίας. Αυτά που μας λες είναι αρκετά ενδιαφέροντα αλλά τα δεδομένα είναι διαφορετικά", δήλωσε με νόημα ο Πούτιν...

News 24/7

24MEDIA NETWORK