Ο "πράσινος" που έρχεται να "τσεκάρει" η Λιντς

Η μία... επίσημη πρόσκληση για τα VIP της Λεωφόρου, οι πάμπολλες "ινκόγκνιτο" αφίξεις για το ντέρμπι του ΠΑΟ με την ΑΕΚ και η Championship. Παρασκήνιο μεταγραφικής... υφής απ' το Contra.gr

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ (Eurokinissi Sports)
Λουντ Παναθηναϊκός EUROKINISSI

Είθισται σε όλα τα "μεγάλα" παιχνίδια, τα παραδοσιακά ντέρμπι της Superleague, να... γεμίζει η Θύρα των VIP από σκάουτς ομάδων του εξωτερικού, που έρχονται στην Ελλάδα για να "τσεκάρουν" ότι καλύτερο διαθέτει -θεωρητικά- το πρωτάθλημα.

Τούτη τη φορά, για το κυριακάτικο (19/11) αθηναϊκό ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στο "Απόστολος Νικολαΐδης", τα επίσημα e-mails που δέχθηκαν οι "πράσινοι" από το εξωτερικό για προσκλήσεις και διαπιστεύσεις, ήταν το... εξής ένα: Απ' τη Λιντς Γιουνάιτεντ!

Η "απάντηση" που δίνει σ' όλο αυτό, η περίφημη ποδοσφαιρική πιάτσα, είναι πως όσο πλησιάζουμε στον Ιανουάριο τόσο οι περισσότερες ομάδες δεν επιθυμούν να "διαφημίζουν" το πού και ποιους κοιτάζουν για τα χειμερινά τους "ψώνια". Και προτιμούν να έρχονται "ινκόγκνιτο" μακριά από τα... φώτα, μαζί με ατζέντηδες που συνεργάζονται και τους έχουν προτείνει τους παίκτες που θέλουν να "τσεκάρουν".

Όσο για το ποιον έρχεται για να παρακολουθήσει δια ζώσης η ιστορική, αγγλική ομάδα; Οι πληροφορίες από το "Νησί" αναφέρουν πως ο απεσταλμένος των "παγονιών", φτάνει το μεσημέρι της Κυριακής (19/11) στην Αθήνα, έχοντας σημειωμένο στο μπλοκάκι του, το όνομα του Ρόμπιν Λουντ.

Λογικότατο, απ' τη στιγμή που το γραφείο μάνατζερ που εκπροσωπεί τον διεθνή Φινλανδό μέσο (WMG) και πολύ περισσότερο ο "βασικός" ατζέντης του Πολ Μάρτιν έχει προωθήσει το όνομα του Λουντ σε πολλά κλαμπ της Championship (Ντέρμπι Κάουντι, Μπρίστολ Σίτι, Γουλβς), προετοιμάζοντας το... έδαφος για επίσημη πρόταση προς τον Παναθηναϊκό, πριν φτάσουμε στον Ιανουάριο.

Οι ίδιες πληροφορίες απ' την Αγγλία μάλιστα αναφέρουν πως μαζί με τον άνθρωπο της Λιντς (ο οποίος είχε βρεθεί "αθόρυβα" και στο ματς της Τρίπολης με τον Αστέρα) θα βρίσκεται στα επίσημα της Λεωφόρου και ατζέντης της WMG, για τα... περαιτέρω. Και ποιος ξέρει; Αν "πείσει" ο Λουντ, ίσως από Δευτέρα κιόλας να γίνει μία -πολύ πιο συγκεκριμένη πλέον- κουβέντα και με το "τριφύλλι" απ' τον αγγλικό σύλλογο, που δίνει τη... μάχη του για να μπει στην τετράδα των μπαράζ ανόδου στην Premier League...

News 24/7

24MEDIA NETWORK