Ο Πρίγιοβιτς αγρίεψε: θέλει νταμπλ και "διπλό" στο "Καραϊσκάκης"!

Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς έθεσε ως στόχο του ΠΑΟΚ την κατάκτηση και των δύο τίτλων στην Ελλάδα ενώ έστειλε μήνυμα ενόψει του επικείμενου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό...

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÌÉÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÌÉÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ δεν έχει πανηγυρίσει νταμπλ στην ιστορία του (τις δύο χρονιές που κατέκτησε το πρωτάθλημα, το 1976 και το 1985, το Κύπελλο κατέληξε σε Ηρακλή και ΑΕΛ αντίστοιχα) και σύμφωνα με τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς αυτός πρέπει να είναι ο μοναδικός στόχος του "Δικεφάλου του Βορρά" για αυτή τη σεζόν.

Με δηλώσεις του αμέσως μετά το 4-0 επί της Λαμίας, που τον βρήκε να σκοράρει δις (λίγες ημέρες μετά το χρυσό γκολ του που έστειλε την Σερβία στα τελικά του Μουντιάλ), ο Σέρβος φορ έβαλε ψηλά τον πήχη για την ομάδα του Λουτσέσκου ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε την επιθυμία του να πανηγυρίσει την πρώτη εκτός έδρας νίκη φέτος στο παιχνίδι που έπεται...

Αυτό δηλαδή με τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

"Είναι σημαντική νίκη για εμάς. Κυριαρχήσαμε στο ματς και δεν αφήσαμε περιθώρια στους αντιπάλους μας. Ο σκοπός μας είναι να είμαστε κυρίαρχοι. Είμαι χαρούμενος για τα γκολ μου αυτός είναι ο ρόλος μου εδώ, να σκοράρω. Εχουμε ξεκάθαρους στόχους.

Θέλουμε και το πρωτάθλημα και το κύπελλο και για αυτά θα παλέψουμε. Δεν έχω συγκεκριμένο νούμερο γκολ που θέλω να πετύχω. Το σημαντικό για τον ΠΑΟΚ είναι να κερδίζει και όχι πόσο γκολ θα πετύχω εγώ. Ελπίζω και εύχομαι να πάρουμε την πρώτη μας εκτός έδρας νίκη στο επόμενο ματς που είναι ιδιαίτερα σημαντικό", δήλωσε χαρακτηριστικά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK