Ο πρόεδρος Μπέκαμ είναι "τρελός" και θέλει CR7 - Ρούνεϊ

Η Ίντερ Μαϊάμι αποτελεί γεγονός, όπως επίσης γεγονός αποτελεί ότι τη συγκεκριμένη ομάδα θα την... τρέχει ο ποδοσφαιρικός σταρ Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ο Άγγλος φέρεται σύμφωνα με τους συμπατριώτες του να ετοιμάζει μεγάλα πράγματα το 2020 που το κλαμπ θα αγωνίζεται στο MLS. Διαβάστε αναλυτικά!

FILE - In this Thursday, July 12, 2018 file photo David Beckham listens during a public hearing for his proposed Major League Soccer stadium and commercial development at City Hall in Miami. (AP Photo/Wilfredo Lee, File)
FILE - In this Thursday, July 12, 2018 file photo David Beckham listens during a public hearing for his proposed Major League Soccer stadium and commercial development at City Hall in Miami. (AP Photo/Wilfredo Lee, File) AP

Ήταν να μην αναλάβει να "χτίσει" την Ίντερ Μαϊάμι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ...

Οι συμπατριώτες του δημοσιογράφοι που αρέσκονται στο να χτίζουν γιγάντια μεταγραφικά σενάρια, έχουν ήδη αναγάγει τον ποδοσφαιρικό σταρ σε... τρελό πρόεδρο που θέλει να τινάξει την μπάνκα στον αέρα το 2020 που η ομάδα του θ' αγωνίζεται στο MLS.

Διαβάζουμε, λοιπόν, στην "Daily Mail" πως ο "Μπεκς" έχει ήδη φτιάξει μια λίστα παικτών τους οποίους θα προσεγγίσει την παραπάνω χρονιά, προσπαθώντας να τους πείσει να κάνουν το βήμα στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Στην κορυφή των πλάνων του Άγγλου βρίσκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο που το 2020 θα μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την Γιουβέντους, ενώ παράλληλα θα έχει σβήσει 35 κεράκια στην τούρτα.

Επόμενος στόχος, που επίσης θα είναι 35αρης τότε, είναι ο Γουέιν Ρούνεϊ που μέχρι στιγμής τα πάει εξαιρετικά στις ΗΠΑ με την ομάδα που αγωνίζεται.

Διαβάζοντας τα ονόματα βλέπουμε μία διάθεση του Μπέκαμ -σύμφωνα πάντα με τους συμπατριώτες του- να πραγματοποιήσει ένα φοβερό ριγιούνιον με... άρωμα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μεγαλεπήβολα σχέδια ο Ντέιβιντ...

News 24/7

24MEDIA NETWORK