Ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, κόβει τον αέρα της ΑΕΚ για Αραούχο

Αποκαλυπτικός σε ραδιοφωνικό σταθμό ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρες, καθώς τόνισε πως η αξία του Σέρχιο Αραούχο είναι τέτοια που δύσκολα η ΑΕΚ μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις του.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Τον Γενάρη η ΑΕΚ προχώρησε στον δανεισμό του Αραούχο από την Λας Πάλμας. Μία μεταγραφή αρκετά δαπανηρή για την Super League και ειδικότερα για την χειμερινή περίοδο.

Ο Αργεντινός στράικερ έκανε με το καλημέρα την διαφορά, αφού μετρά 8 εμφανίσεις, 6 γκολ και 3 ασίστ. Στην Ένωση θέλουν να τον κρατήσουν (υπάρχει κάτι σαν προφορική συμφωνία για το καλοκαίρι), όμως αυτό μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο.

Το γεγονός επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρες, με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Ελπίζω ο Αραούχο να επανέλθει. Τον άφησα να πάει έξω για να δει πως το ποδόσφαιρο δεν έχει τελειώσει γι' αυτόν. Πρέπει να τον στηρίξουμε γιατί αποτελεί περιουσιακό στοιχείο της Λας Πάλμας", είπε αρχικά και συνέχισε: "

Τώρα αν θα επιστρέψει σε εμάς; Πιστεύω ναι. Τα χρήματα που ζητάμε είναι τόσα πολλά που η ΑΕΚ είναι πολύ μακριά από το να τα προσφέρει".

Κλείνοντας, ο Ραμίρες αποκάλυψε πως η Λας Πάλμας, λογικά, θα κάνει χρήση της ρήτρας που έχει για τον Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ και θα τον κρατήσει την ομάδα και τη νέα περίοδο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK