Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού που αποθέωσε με στιλ τον Βενγκέρ

Ο Αρσέν Βενγκέρ ανακοίνωσε πως στο φινάλε της σεζόν θα πει αντίο στην Άρσεναλ μετά από 22 χρόνια παρουσίας στον πάγκο και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα θέλησε να τον αποχαιρετήσει με μία... αγκαλιά!

Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού που αποθέωσε με στιλ τον Βενγκέρ

Για την συντριπτική πλειονότητα του κόσμου Άρσεναλ σημαίνε ι Βενγκέρ και Βενγκέρ σημαίνει Άρσεναλ, όμως όλα τα ωραία φτανουν κάποτε σε ένα τέλος και το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση του Αλσατού τεχνικού με τους "κανονιέρηδες", από τους οποίους -ανακοίνωσε πως- αποχωρεί στο τέλος της σεζόν.

Το διαζύγιο αυτό έγινε γνωστό λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι και έκτοτε είναι το βασικό θέμα συζήτησης σε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη, με τους ανθρώπους της Premier League και όχι μόνο να μιλούν για ένα σημαντικό κεφάλαιο στην ιστορία της Άρσεναλ που θα κλείσει οριστικά τον Ιούνιο μετά από σχεδόν 8.000 ημέρες!

Ζοζέ Μουρίνιο, Πεπ Γκουαρδιόλα, Γιούργκεν Κλοπ, Αντόνιο Κόντε, είναι μερικοί μόνο από τους κορυφαίους τεχνικούς που μίλησαν για τον Βενγκέρ και το έργο που έχει κάνει στην Άρσεναλ, αναγνωρίζοντας φυσικά την τεράστια συνεισφορά του στην ομάδα αλλά και στο άθλημα του ποδοσφαίρου γενικότερα, ενώ αμέτρητοι ήταν και οι παίκτες που τον αποθέωσαν.

Μεταξύ αυτών και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, που τον είχε προπονητή για μία εξαετία (2002-08) και έζησε μαζί του και την εκπληκτική αήττητη σεζόν της Άρσεναλ το 2003-04 όταν πήρε το πρωτάθλημα χωρίς ήττα σε 38 αγωνιστικές, με τον άλλοτε αρχηγό της εθνικής Βραζιλίας να του αφιερώνει μία ξεχωριστή αγκαλιά αλλά και χειραψία.

Μία χειραψία και μία αγκαλιά μεταξύ εκείνου και του Βενγκέρ από την εποχή που ήταν αμφότεροι στην Άρσεναλ, με τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού να γράφει "Ευχαριστώ για τα πάντα" (στα πορτογαλικά και στα αγγλικά), χρησιμοποιώντας επίσης το hashtag #MerciArsene (Ευχαριστώ Αρσέν).

Πάντα gentleman ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, δεν θα μπορούσε να αποχαιρετήσει διαφορετικά μία από τις πιο εμβληματικές μορφές της Άρσεναλ, της Premier League αλλά και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου γενικότερα...

Ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής της Άρσεναλ;

News 24/7

24MEDIA NETWORK