Ο πρώην "ερυθρόλευκος" που αναστάτωσε το "Μεάτσα" πριν το Ίντερ-Μίλαν!

Ο Εστέμπαν Καμπιάσο λατρεύεται από τους οπαδούς της Ίντερ και είχε την ευκαιρία να το διαπιστώσει στη βράβευση που του έγινε, λίγο πριν το ντέρμπι με την Μίλαν (PHOTOS)!

Ο πρώην "ερυθρόλευκος" που αναστάτωσε το "Μεάτσα" πριν το Ίντερ-Μίλαν!

Υπηρέτησε την Ίντερ για δέκα ολόκληρα χρόνια (2004-2014) και η ανταμοιβή του όσον αφορά στους τίτλους ήταν πολύ μεγάλη αφού αποχώρησε από την νερατζούρα πλευρά του Μιλάνου έχοντας κατακτήσει 5 πρωταθλήματα και 4 Κύπελλα Ιταλίας, 4 ιταλικά Σούπερ Καπ, 1 Champions League και 1 Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Πέρα όμως από τους (αρκετούς) τίτλους οι οπαδοί της Ίντερ αγάπησαν τον Εστέμπαν Καμπιάσο για την κλάση του, τον επαγγελματισμό του, το ήθος του και την αφοσίωσή του προς το σύλλογο και το βράδυ της Κυριακής είχαν την ευκαιρία να του δείξουν τα συναισθήματά τους.

Ο πρώην "ερυθρόλευκος" που αναστάτωσε το "Μεάτσα" πριν το Ίντερ-Μίλαν!

Λίγο πριν την πρώτη σέντρα στο "Derby della Madonnina" ο "Κούτσου" βραβεύβηκε από το σύλλογο παλαιμάχων της Ίντερ (έχει την ονομασία "InterForever") και συγκεκριμένα τον Φραντσέσκο Τόλντο, με τις στιγμές που ακολούθησαν να είναι μοναδικές αφού σχεδόν 70.000 φίλοι της Ίντερ τον αποθέωσαν!

Μεταξύ αυτών και δύο πολύ καλοί φίλοι του και πρώην συμπαίκτες του στην Ίντερ, οι Χαβιέρ Σανέτι και Ντιέγκο Μιλίτο, που είδαν το μιλανέζικο ντέρμπι από τις εξέδρες του "Meazza".

Photo Credits: Επίσημος λογαριασμός της Ίντερ στο Twitter

News 24/7

24MEDIA NETWORK