Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού που κόπηκε από ομάδα λόγω δοντιών

Ο Αλί Σισοκό, 'το καλύτερο αριστερό μπακ στον κόσμο' σύμφωνα με τον Αντριάνο Γκαλιάνι, δεν κατάφερε να παίξει στη Μίλαν, λόγω μιας εξέτασης δοντιών!

O Αλί Σισοκο κοντρολάρει την μπάλα, ενώ ο Ζέκα του Παναθηναικού και ο Φορτούνης του Ολυμπιακού παρακολουθούν.
O Αλί Σισοκο κοντρολάρει την μπάλα, ενώ ο Ζέκα του Παναθηναικού και ο Φορτούνης του Ολυμπιακού παρακολουθούν. EUROKINISSI SPORTS/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Σήμερα έγινε γνωστό ότι ο δανεισμός του Νταβίντ Σιμάο από την ΑΕΚ στην Καϊσέρισπορ οδηγήθηκε σε 'ναυάγιο', λόγω ενός προβλήματος με την όραση του παίκτη. Μέχρι να κοπάσουν οι αντιδράσεις από την πλευρά του μάνατζέρ του, που -προφανώς- υποστηρίζει ότι ο Πορτογάλος μέσος βλέπει μια χαρά και κάποιοι επιτήδειοι απαρνούνται το ταλέντο του παίκτη, σε μια γωνιά θα βρίσκεται ο Αλί Σισοκό και θα γελάει με νόημα.

O Αλί Σισοκό στο φινάλε της αναμέτρησης ΟΣΦΠ - ΠΑΣ Γιάννινα, συγχαίρει τον Μάρκο Μάριν
O Αλί Σισοκό στο φινάλε της αναμέτρησης ΟΣΦΠ - ΠΑΣ Γιάννινα, συγχαίρει τον Μάρκο Μάριν EUROKINISSI SPORTS

Ο 32χρονος αριστερός μπακ που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Τουρκίας για την Αντάλιασπορ, έχοντας περάσει και από τον Ολυμπιακό τον Γενάρη του 2017, ως δανεικός από την Άστον Βίλα, έχει τη δική του κωμικοτραγική ιστορία, για εκείνη την εποχή που ο αντιπρόεδρος της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι, εκθείαζε το ταλέντο του και οι Ροσονέρι τίναζαν την μπάνκα για να τον αποκτήσουν από την Πόρτο. Το καλοκαίρι του 2009, όταν ο Σισοκό αποδεσμευόταν από την Πόρτο και έβαζε την υπογραφή του σε ένα συμβόλαιο ύψους 13 εκατομμυρίων ευρώ, ολοκλήρωνε τις ιατρικές εξετάσεις και ετοιμαζόταν ψυχολογικά για τις πρώτες προπονήσεις με τη Μίλαν. Κάπου εκεί, το deal στράβωσε. 

Ο ίδιος είχε δηλώσει στην εφημερίδα Sun: "Η Μίλαν κάποια στιγμή αποφάσισε να διαφοροποιήσει τη συμφωνία με την Πόρτο και ήταν φανερό πως υπήρχε πρόβλημα. Η Μίλαν αποκάλυψε πως οι γιατροί είχαν εντοπίσει κάποιο πρόβλημα που είχε να κάνει με τα δόντια μου! Αλλά αυτά ήταν δικαιολογίες, γιατί είχα ολοκληρώσει τα ιατρικά τεστ εύκολα και γρήγορα, είχα υπογράψει το συμβόλαιο και το μόνο που απέμενε ήταν να αποσταλούν τα χρήματα της αποδέσμευσης μου από τη Μίλαν προς την Πόρτο".

Ο Σισοκό κατέληξε τελικά στη Λιόν, στη Βαλένθια, ενώ πέρασε και από τη Λίβερπουλ και την Άστον Βίλα. Στην ομάδα του Μπέρμιγχαμ κατάφερε να αγωνιστεί μια ολόκληρη σεζόν, περνώντας όμως, το υπόλοιπο του 3ετούς συμβολαίου του, με δανεισμούς στον Ολυμπιακό, στην Πόρτο και στη Μαλάτιασπορ. Ίσως να μην ήταν ποτέ το θέμα του Σισοκό τα δόντια του. Ίσως ήταν το ταλέντο.

Θα φύγει από τη Μάντσεστερ Σίτι ο Πεπ Γκουαρδιόλα; Το Pod-όσφαιρο απαντά:

News 24/7

24MEDIA NETWORK