Ο πρώην προπονητής του Τσίπρα τον φώναζε Βαρουφάκη!

Ο σκόρερ των δύο γκολ της Καλλιθέας στο παιχνίδι με τον Αρη, Ανδρέας Τσίπρας, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για τα δυο γκολ που πέτυχε στη νίκη επί του Άρη με 2-0 για την Stoiximan.gr Football League.

Ο πρώην προπονητής του Τσίπρα τον φώναζε Βαρουφάκη!

Στον Sport24 Radio 103,3 μίλησε ο σκόρερ των δυο τερμάτων της Καλλιθέας στο 2-0 με τον Άρη για την Stoiximan.gr Football League, Ανδρέας Τσίπρας. Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως παλαιότερα είχε έναν προπονητή που τον φώναζε Βαρουφάκη.

Για το γεγονός ότι τον φωνάζουν Τσίπρα: “Το πιο σημαντικό είναι το όνομα (γέλια). Παλιότερα είχα έναν προπονητή που με φώναζε Βαρουφάκη…”

Για το αν κατάγεται από την ίδια περιοχή με τον πρωθυπουργό: “Όχι, εγώ είμαι από την Ευρυτανία, από το Καρπενήσι (σ.σ. ο πρωθυπουργός είναι από το Αθαμάνιο Άρτας)”.

Για τη χθεσινή νίκη με τον Άρη: “Ήμασταν δύο ομάδες με τελείως διαφορετικό στόχο. Ο Άρης πρέπει να ανέβει στην Α” εθνική. Όταν παίζεις μαζί του, είσαι λίγο μαζεμένος, Ήμασταν τυχεροί που δεν δεχτήκαμε γκολ. Δείξαμε προσοχή, βάλαμε και δύο γκολ και το πήραμε το ματς. Από τη μέση και μπροστά ο Άρης είναι καλός, αλλά πίσω οι παίκτες του είναι λίγο αργοί. Εμείς έχουμε γρήγορους παίκτες και το εκμεταλλευτήκαμε”.

Για την πορεία και το φετινό στόχο της Καλλιθέας: “Εχουμε κάνει κακό ξεκίνημα, δεν το αξίζουμε. Ο στόχος είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε”.

Για τον προηγούμενο προπονητή της Καλλιθέας, Τάκη Γκώνια: “Αυτός με έβαλε σέντερ φορ. Και βοήθησε όλα τα παιδιά. Ήταν πολύ καλός στην προπόνηση, όμως κάποια πράγματα δεν μας βγήκαν. Τον ευχαριστώ από καρδιάς”.

Για τις ομάδες που θεωρεί ότι θα ανέβουν κατηγορία: “Τον Αρη πιστεύω και τη Λαμία. Παίξαμε την προηγούμενη αγωνιστική με τη Λαμία και μου άρεσε πολύ”.

Για το παρελθόν του και τους στόχους του: “Θέλω να βοηθήσω την ομάδα και να βοηθηθώ κι εγώ. Είμαστε προσγειωμένοι. Εχουμε πολλή δουλειά και βλέπουμε. Πριν από την Καλλιθέα, ήμουν στον Πανερυθραϊκό, στο α” τοπικό, όπου πήραμε τρία πρωταθλήματα”.

News 24/7

24MEDIA NETWORK