Ο προπονητής που έχει ενθουσιαστεί με τον Μαρινάκη!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν έχει βρει ακόμα τον εκλεκτό που θα καθίσει στον άκρο του πάγκου του Ολυμπιακού όμως την ίδια ώρα βρέθηκε προπονητής που δεν διστάζει να εκφράσει τον ενθουσιασμό του αναφορικά με τον ιδιοκτήτη των Πειραιωτών.

ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 44ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (KLODIAN LATO / Eurokinissi Sports)
ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 44ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (KLODIAN LATO / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Όχι δεν πρόκειται για έναν από τους αρκετούς υποψήφιους που έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα για τον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδας αλλά για τον Μαρκ Γουάρμπαρτον, τον άνθρωπο που κατάφερε να κρατήσει την Νότιγχαμ Φόρεστ στην Championship έστω και την τελευταία αγωνιστική, με τον άλλοτε τεχνικό της Ρέιντζερς να αποκαλύπτει ότι "απαίτησα εγγυήσεις για το μέλλον της "Φόρεστ" που τις πήρα από τους Έλληνες νέους ιδιοκτήτες".

Ο έμπειρος τεχνικός ρωτήθηκε για την υπόθεση της μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ομάδας από τον Φαουάζ Αλ Χασάουι στον Βαγγέλη Μαρινάκη (η αγγλική Football League εξετάζει όλες τις λεπτομέρειες ώστε να προχωρήσει το deal) και με δηλώσεις του την Τρίτη (16/5) στα αγγλικά ΜΜΕ τόνισε:

"Έπρεπε να κάνουμε ερωτήσεις. Η καθυστέρηση, από την πλευρά μας, είχε να κάνει με ότι θέλαμε να πάρουμε τις εγγυήσεις και τις διαβεβαιώσεις που χρειαζόμασταν. Μας ικανοποίησε το γεγονός ότι τις πήραμε. Δεν έχω αμφιβολία πως αν όλο αυτό πάει καλά και προχωρήσει, τότε ο σύλλογος θα θέσει μεγάλους στόχους. Οι φιλοδοξίες των ιδιοκτητών θα ξεκαθαρίσουν πολύ.

Είναι άνθρωποι του ποδοσφαίρου αποδεδειγμένα και ελπίζουμε πως θα φτάσουμε στο σωστό συμπέρασμα. Οι στόχοι που θέτουν παραμένουν μυστικοί αλλά γνωρίζουν το μέγεθος του συλλόγου και είναι καλοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου.

Πιστεύω πως έχουν επιθετικές φιλοδοξίες για το σύλλογο. Ξέρουν πού χρειάζεται να βρεθεί ο σύλλογος. Γνωρίζουν την ιστορία του και ξέρουν τι θέλουν να πετύχουν. Ελπίζω τα πράγματα να υπάρχει εξέλιξη στις συζητήσεις για την αγοραπωλησία".

News 24/7

24MEDIA NETWORK