Ο προπονητής που ο Ρονάλντο θεωρούσε “απατεώνα” παίζει για Μπαρτσελόνα

Ένα από τα πιο αναπάντεχα ονόματα φαίνεται να έχουν πέσει στο τραπέζι για τον Ισπανικό πάγκο.

Manchester United's Cristiano Ronaldo stands on the pitch during warmup before the English Premier League soccer match between Aston Villa and Manchester United at Villa Park in Birmingham, England, Sunday, Nov. 6, 2022. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester United's Cristiano Ronaldo stands on the pitch during warmup before the English Premier League soccer match between Aston Villa and Manchester United at Villa Park in Birmingham, England, Sunday, Nov. 6, 2022. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Η Μπαρτσελόνα χρειάζεται σε τεράστιο βαθμό ο επόμενος προπονητής που θα αναλάβει να είναι εκείνος που θα επαναφέρει την σταθερότητα στον σύλλογο. Εκείνον που θα βοηθήσει την ομάδα να κάνει βήματα προς τα πάνω προκειμένου σταδιακά οι Καταλανοί να ανακτήσουν την χαμένη τους αίγλη.

Πολλά ονόματα εξετάστηκαν και συνεχίζονται να εξετάζονται ώστε να μην υπάρξει περιθώριο λάθους. Βέβαια, σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχει βγει στην επιφάνεια ένα όνομα που ουδείς μπορούσε να φανταστεί.

Ο πρώην προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ραλφ Ράγκνικ φέρεται να βρίσκεται ανάμεσα στους υποψηφίους για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα.

Ο 65χρονος, ο οποίος επί του παρόντος είναι επικεφαλής της εθνικής ομάδας της Αυστρίας, πέρασε ένα δύσκολο εξάμηνο ως προσωρινός προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπου σημείωσε μόλις 11 νίκες σε σύνολο 31.

Στο διάστημα αυτό συγκρούστηκε με πολλούς παίκτες, μεταξύ των οποίων και ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μακριά από το Ολντ Τράφορντ ο έμπειρος προπονητής χαίρει εκτίμησης στη γενέτειρά του, τη Γερμανία, μετά από θητείες στη Στουτγκάρδη, το Ανόβερο, τη Χόφενχαϊμ, τη Λειψία και τη Σάλκε.

Έχει επίσης οδηγήσει με επιτυχία την Αυστρία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του καλοκαιριού, αφού κέρδισε το Αζερμπαϊτζάν τον Οκτώβριο για να εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση στον όμιλο της.

Διαβάστε περισσότερα

Δεν πηγαίνει Μπαρτσελόνα ο παίκτης των 120 εκατομμυρίων

Ενθουσιασμένη η Μπαρτσελόνα με παίκτη της Σίτι αλλά δεν έχει χρήματα

News 24/7

24MEDIA NETWORK