Ο προπονητής που σόκαρε τους Αργεντίνους είναι κοντά στη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του

Πολύ κοντά στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της Γαλλίας βρίσκεται ο Ερβέ Ρενάρντ σύμφωνα με το RMCSPORT.

Saudi Arabia's head coach Herve Renard reacts during the World Cup group C soccer match between Argentina and Saudi Arabia at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Tuesday, Nov. 22, 2022. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
Ο Ερβέ Ρενάρντ στην αναμέτρηση της Σαουδικής Αραβίας με την Αργεντινή. AP

Την μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία της έκανε η Σαουδική Αραβία στο Παγκόσμιο Κύπελλο που έλαβε χώρα στο Κατάρ καθώς στην πρεμιέρα της στη διοργάνωση σόκαρε τον Λιονέλ Μέσι και την παρέα του.

Τόσο για την νίκη αυτή όσο και για τη γενικότερη εικόνα της ομάδας στη διοργάνωση υπεύθυνος δεν είναι άλλος από τον προπονητή της ομάδας Ερβέ Ρενάρντ, ο οποίος παρά την πρόσφατη ανανέωση του συμβολαίου του βρίσκεται μπροστά σε μία μεγάλη πρόκληση.

Συγκεκριμένα, ο Γάλλος προπονητής σύμφωνα με το RMCSPORT αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τη γαλλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία προκειμένου να αναλάβει το τιμόνι της γυναικείας ομάδας.

Θυμίζουμε, ότι οι Γάλλοι πρόσφατα συνομίλησαν και με τον Τιερί Ανρί ο οποίος όμως απάντησε αρνητικά στην εν λόγω πρόταση.

Ο Ρενάρντ πλην της Σαουδικής Αραβίας έχει περάσει, μεταξύ άλλων και από τις Ζάμπια και Ακτή Ελεφαντοστού με τις οποίες μάλιστα έχει στη συλλογή του δύο Κόπα Άφρικα.

Διαβάστε Περισσότερα

Κόντε: Έκπληξη! Αυτό είναι το μεγάλο φαβορί για να τον διαδεχθεί

Χάλαντ: Τον... μάτιασαν μετά από το ρεκόρ

Μέσι: Ο Κάμπος του παρουσίασε το πλάνο, τι αποφάσισε

News 24/7

24MEDIA NETWORK