Ο προπονητής της Νόριτς χρησιμοποίησε εν γνώσει του παίκτη που είχε 39 πυρετό

Ο Ντιν Σμιθ χρησιμοποίησε τον Μπίλι Γκίλμουρ κόντρα στη Νιούκαστλ, ενώ γνώριζε ότι είχε 39 πυρετό. Ο ίδιος το παραδέχθηκε έμμεσα, δηλώνοντας ότι ρισκάρει την υγεία των ποδοσφαιριστών του, ενώ ο Σκωτσέζος μέσος το αποκάλυψε σε διάλογο που είχε με οπαδό της Άστον Βίλα.

Ο προπονητής της Νόριτς χρησιμοποίησε εν γνώσει του παίκτη που είχε 39 πυρετό
© 2021 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Η Νόριτς είναι μια από τις πολλές ομάδες που έχουν χτυπηθεί από τον κορονοϊό, ωστόσο μια αποκάλυψη τάραξε το Νησί, καθώς ο Ντιν Σμιθ στην τελευταία αναμέτρηση της Νόριτς με την Άστον Βίλα, στην οποία γνώρισε την ήττα με 2-0, χρησιμοποίησε μεταξύ άλλων τον Σκωτσέζο διεθνή μέσο, Μπίλι Γκίλμουρ, ο οποίος ανήκει στην Τσέλσι.

Ωστόσο ο Γκίλμουρ δεν έπρεπε να αγωνιστεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς αποκάλυψε σε οπαδό που του ζήτησε αυτόγραφο ότι είναι άσχημα, καθώς έπαιξε με πυρετό. Αυτό το γνώριζε ο Άγγλος τεχνικός, παρ' όλα αυτά τον χρησιμοποίησε, κάτι που παραδέχθηκε έμμεσα στις δηλώσεις του. Υπενθυμίζεται ότι ανάμεσα στα θετικά κρούσματα κορονοϊού είναι και ο Χρήστος Τζόλης.

Ο Ντιν Σμιθ σε δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι της ομάδας, παραδέχθηκε έμμεσα το περιστατικό, καθώς τόνισε ότι θα έπρεπε να είχε ζητήσει να αναβληθεί το παιχνίδι, τονίζοντας ότι ρισκάρει με την υγεία των ποδοσφαιριστών.

"Εδώ πρέπει να υπάρχει ένα ερώτημα σχετικά με την ακεραιότητα της Premier League όταν οι ομάδες παίζουν με αποδυναμωμένες ομάδες (σ.σ. λόγω κορονοϊού) εναντίον άλλων ομάδων και αυτό επηρεάζει τις θέσεις του πρωταθλήματος. Το είχαμε τις προάλλες κόντρα στην Άστον Βίλα και κατηγορώ τον εαυτό μου που δεν πιέσαμε για να αναβληθεί το παιχνίδι γιατί δεν έπρεπε να παίξουμε. Είχαν τεθεί εκτός τέσσερις παίκτες την ημέρα του αγώνα. Είχα τρεις παίκτες στον πάγκο που δεν μπορούσα να βάλω και καταλήξαμε να φέρουμε έναν παίκτη που δεν είχε παίξει για 22 μήνες μετά από 43 λεπτά. Ευτυχώς, Ο Sam Byram πέρασε το παιχνίδι, αλλά βρισκόμαστε σε μια επικίνδυνη κατάσταση όπου διακινδυνεύουμε την υγεία και την ευημερία των παικτών", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Άγγλος τεχνικός των καναρινιών στην ιστοσελίδα της ομάδας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK