Ο προπονητής της Ντιναμό ήταν δυσαρεστημένος από την διαιτησία

Τι κι αν ο ρέφερι Κάρλος Ντελ Θέρο, "χάρισε" σε τέσσερις περιπτώσεις την δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Χαρμάς, ο προπονητής της Ντιναμό Κιέβου, Αλιαξάντρ Χατσκέβιτς δήλωσε ότι τα σφυρίγματα ήταν υπέρ της ΑΕΚ.

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ / EUROPA LEAGUE / AEK - DYNAMO KYIV / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ / EUROPA LEAGUE / AEK - DYNAMO KYIV / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δυσαρεστημένος από τη διαιτησία του αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ ήταν ο τεχνικός της Ντιναμό Κιέβου, Αλιαξάντρ Χατσκέβιτς, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

"Οι αποφάσεις του διαιτητήεπηρεάστηκαν απότην έδρα", ήταν τα λόγια του κόουτς της ουκρανικής ομάδας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ:

Για την εικόνα του αγώνα: "Ούτε κερδίσαμε, ούτε χάσαμε. Καταφέραμε να βάλουμε αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε αμυντικά και θα έπρεπε να είμαστε πιο τολμηροί. Αντέξαμε στην πίεση και θα δούμε τι θα γίνει στο Κίεβο".

Στο πρώτο ημίχρονο οι κεντρικοί αμυντικοί συναντούσαν τον αντίπαλο πιο ψηλά. Στο δεύτερο μέρος τι άλλαξε; "Ο Γκάρμας άρχισε να παίζει πιο χαμηλά και αυτό έδωσε χώρο στο δεύτερο ημίχρονο. Για εμάς ήταν μόλις το πρώτο επίσημο ματς μετά από αρκετό καιρό".

Για το παιχνίδι με την Ολιμπικ: "Θα πρέπει να κάνουμε και ροτέισον σε αυτό το ματς. Δίνουμε προτεραιότητα στο πρωτάθλημα και γι’ αυτό δίνουμε όλη την προσοχή μας εκεί".

Για τον Μποκανί: "Το πρωί είχαμε ζέσταμα, μιλήσαμε με τον παίκτη και είπε ότι δεν είναι έτοιμος. Θα δούμε τι θα γίνει με την Ολιμπίκ".

Για τον Μπόικο: "Ο Μπόικο ήρθε τώρα στην προετοιμασία της ομάδας".

Για το πως είδε την ΑΕΚ: "Πριν το παιχνίδι είχαμε πληροφορίες για την ΑΕΚ. Σχεδόν πέσαμε μέσα για την ενδεκάδα της ΑΕΚ, το σχήμα ήταν ίδιο".

Για το ότι δεν θα παίξουν στο Κίεβο Λιβάγια και Βράνιες: "Είναι δύο ποδοσφαιριστές γύρω από τους οποίους χτίζεται το παιχνίδι της ΑΕΚ. Νομίζω πως ο προπονητής της ΑΕΚ θα βρει τις λύσεις να τους αντικαταστήσει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK