Ο πρώτος αποκλεισμός του Μανωλά δεν έγινε λόγω... μεταγραφής

Ο Κώστας Μανωλάς έμεινε εκτός αποστολής για πρώτη φορά από τότε που πήγε στη Ρόμα χωρίς να είναι τραυματίας όμως ο λόγος δεν ήταν πιθανή μεταγραφή του. Διαβάστε το story.

Ο πρώτος αποκλεισμός του Μανωλά δεν έγινε λόγω... μεταγραφής

Η Ρόμα έδινε το απόγευμα της Κυριακής ένα σημαντικό παιχνίδι στη μάχη του τίτλου αντιμετωπίζοντας στη Γένοβα την Σαμπντόρια, παρόλα αυτά ο Λουτσιάνο Σπαλέτι επεφύλασε μία έκπληξη στον καταρτισμό της ενδεκάδας αφού δεν είχε μέσα σε αυτή τον Κώστα Μανωλά, με τον Βερμάλεν να παίρνει τη θέση του στο κέντρο της άμυνας ως παρτενέρ του Φάτσιο.

Αυτή μάλιστα ήταν η πρώτη φορά από τότε που πήγε στους Ρωμαίους (καλοκαίρι 2014) που έμεινε εκτός βασικής 11άδας χωρίς να αντιμετωπίζει το παραμικρό αγωνιστικό πρόβλημα αλλά για τεχνικούς λόγους, με τις φήμες περί πώλησής του πριν φύγει ο Ιανουάριος να φουντώνουν και τον Σπαλέτι να δηλώνει για τον αποκλεισμό:

"Ήθελα τον Βερμάλεν για να παίζει με την μπάλα, είναι μία επιλογή που πηγάζει από την ποιότητα του ποδιού του. Επέλεξα εκείνον, παρά έναν άλλον παίκτη που να χρειαστεί να παίζει στο κέντρο της άμυνας με ανάποδο πόδι".

Η εξήγηση από τον Σπαλέτι δεν ικανοποίησε πολύ κόσμο, ειδικά από τη στιγμή που το αποτέλεσμα δεν τον δικαίωσε (ήττα με 3-2 από την Σαμπντόρια που την έφερε στο -4 από την κορυφή με ματς περισσότερο), με την "Corriere dello Sport" να υποστηρίζει πάντως με σημερινό της δημοσίευμα πως ο παίκτης δεν θα πουληθεί τον Ιανουάριο.

"Ο Έλληνας αμυντικός θα πουληθεί πιθανότατα το καλοκαίρι, όχι τώρα. Πιθανότατα μέχρι τις 30 Ιουνίου για να συμβαδίσει με το Financian Fair Play που απαιτείται από όλους τους συλλόγους. Είναι αδύνατο να γίνει η πώλησή του στις δύο τελευταίες ημέρες αφού δεν υπάρχουν συγκλονιστικές προτάσεις.

Ο Μανωλάς θα παραμείνει αν, από την Κυριακή, ανακάλυψε ότι δεν είναι αναντικατάστατος", αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας, συμπληρώνοντας πως είναι γνωστή η η δυσαρέσκεια του 25χρονου άσου για το γεγονός ότι η παλιά υπόσχεση του Βάλτερ Σαμπατίνι για οικονομική αναπροσαρμογή των όρων του συμβολαίου του δεν έγινε πράξη.

Το ίδιο μέσο ανέφερε επίσης πως μόλις πληροφορήθηκε τον αποκλεισμό του από την 11άδα, ο Μανωλάς είχε εγκάρδιο χαιρετισμό με τον πρώην αθλητικό διευθυντή της Ρόμα Πραντέ ενώ στη συνέχεια είχε συνομιλία για 3-4 λεπτά με τον νυν αθλητικό διευθυντή του συλλόγου, Ρίκι Μασάρα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK