Ο πρώτος "τελικός" για Μοντέλα δεν είναι η... ΑΕΚ!

Ο Βιτσέντσο Μοντέλα έχασε και το τέταρτο φετινό ντέρμπι και πλέον είναι μετέωρος στον πάγκο της Μίλαν. Ποιος ο πρώτος "τελικός" και ποιοι οι υποψήφιοι να του πάρουν τη θέση...

AC Milan head coach Vincenzo Montella arrives for an Europa League soccer match between AC Milan and AEK Athens, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Thursday, Oct. 19, 2017. (AP Photo/Luca Bruno)
AC Milan head coach Vincenzo Montella arrives for an Europa League soccer match between AC Milan and AEK Athens, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Thursday, Oct. 19, 2017. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Χειρότερα δεν θα μπορούσαν να είναι τα πράγματα για τη Μίλαν στο ξεκίνημα της σεζόν, με τη νέα διοίκηση να έχει ρίξει 220.000.000 στο μεταγραφικό παζάρι για την ενίσχυση της ομάδας με ποιοτικές προσθήκες και τα αποτελέσματα να είναι αποκαρδιωτικά.

Οι πέντε ήττες που μετρούν οι "ροσονέρι" μετά από 11 αγωνιστικές πρωταθλήματος και το αρνητικό "4 στα 4" στα ντέρμπι (αποτυχίες με Ρόμα και Γιουβέντους εντός και με Λάτσιο, Ίντερ εκτός) τους έχουν φέρει σε μειονεκτική θέση ακόμα και για 4άδα και πλέον ο Βιτσέντσο Μοντέλα καλείται να αναστρέψει την κατάσταση αν θέλει να επιβιώσει.

AC Milan coach Vincenzo Montella watches his players prior to a Serie A soccer match between AC Milan and Juventus, at the Milan San Siro stadium, Italy, Saturday, Oct. 28, 2017. (AP Photo/Luca Bruno)
AC Milan coach Vincenzo Montella watches his players prior to a Serie A soccer match between AC Milan and Juventus, at the Milan San Siro stadium, Italy, Saturday, Oct. 28, 2017. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η ιταλική ιστοσελίδα "Sportmediaset", ο Ιταλός τεχνικός δεν έχει πλέον άλλο περιθώριο στραβοπατήματος στην Serie A , κάτι που σημαίνει πως δεν... απειλείται η θέση του ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη (2/11) αλλά θα αποτελέσει παρελθόν αν δεν νικήσει στο ερχόμενο ματς πρωταθλήματος!

Αντίπαλος για τους Μιλανέζους θα είναι εκτός έδρας η Σασουόλο που δίνει μάχη για την παραμονή της, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως οι δύο προπονητές που είναι ελεύθεροι και ταυτόχρονα οι επικρατέστεροι για να τον διαδεχτούν, είναι οι Πάουλο Σόουζα και Βάλτερ Ματσάρι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK