Ο ΠΣΑΤ για τους "εξυπνακισμούς" Μαξίμου

Επίσημη τοποθέτηση από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου με αφορμή επίσημη ανακοίνωση της Γραμματείας Επικοινωνίας του Πρωθυπουργού σχετικά με τον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο.

Ο ΠΣΑΤ για τους "εξυπνακισμούς" Μαξίμου

Στη σχετική ανακίνωση του ο ΠΣΑΤ αναφέρει: «Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου, με αφορμή επίσημη ανακοίνωση της Γραμματείας Επικοινωνίας του Πρωθυπουργού σχετικά με τον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο, είναι υποχρεωμένος να εκφράσει την έντονη δυσαρέσκεια του για την γενικότερη απαξίωση που επιχειρείται στο έργο των Αθλητικών Συντακτών.

Η επίκληση απαξιωτικών αναφορών σε αθλητικές εκπομπές, όπως της ιστορικής "Αθλητικής Κυριακής", προσβάλουν συνολικά τους Αθλητικούς Συντάκτες.

Σε μια τέτοια κίνηση πολιτικού εξυπνακισμού, εντελώς ανιστόρητα και άστοχα, απαντάμε με την έντονη διαμαρτυρία μας και ζητάμε από τους εμπνευστές της σχετικής ανακοίνωσης, περισσότερο σεβασμό στη δουλειά των Αθλητικών Συντακτών, τις περισσότερες φορές κάτω από αντίξοες συνθήκες, όπως συνέβη και στον τελικό της ντροπής, το περασμένο Σάββατο στο Βόλο».

24MEDIA NETWORK