Ο Ραϊόλα αγρίεψε και... εξευτέλισε τον Ιταλό ομοσπονδιακό!

Τα ιταλικά ΜΜΕ βρήκαν πολλούς φταίχτες για τη βαριά ήττα της "σκουάντρα ατζούρα" από την Ισπανία όμως ο Μίνο Ραϊόλα επικέντρωσε σε ένα μόνο πρόσωπο και εκστόμισε μνημειώδεις ατάκες!

Ibrahimovic's agent Mino Raiola arrives at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Thursday, Aug. 26, 2010. Ibrahimovic's agent Mino Raiola meet Barcelona FC President Sandro Rosell and Adriano Galliani today at noon to negotiate the acquisition of the Swedish striker Zlatan Ibrahimovic. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ibrahimovic's agent Mino Raiola arrives at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Thursday, Aug. 26, 2010. Ibrahimovic's agent Mino Raiola meet Barcelona FC President Sandro Rosell and Adriano Galliani today at noon to negotiate the acquisition of the Swedish striker Zlatan Ibrahimovic. (AP Photo/Manu Fernandez) ASSOCIATED PRESS

Υπάρχει άραγε κανείς Ιταλός που να άκουσε τον Μίνο Ραϊόλα και δεν εντυπωσιάστηκε από τα "βαριά λόγια" που είπε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο "Radio Crc", με αφορμή την απογοητευτική εμφάνιση της εθνικής Ιταλίας στο "Bernabeu" και το 0-3 από την Ισπανία; Μάλλον ουδείς...

Ο δαιμόνιος μάνατζερ ήταν καταπέλτης κατά του Τζαμπιέρο Βεντούρα λέγοντας χαρακτηριστικά πως με αυτό τον ομοσπονδιακό τεχνικό "η ομάδα παίζει βόλεϊ και όχι ποδόσφαιρο" ενώ παράλληλα ύψωσε ασπίδα προστασίας πάνω από τους Ινσίνιε και Βεράτι και αποθέωσε τον "κομμένο" εδώ και καιρό από την "σκουάντρα ατζούρα" Μάριο Μπαλοτέλι.

"Δεν πιστεύω ότι έχουμε παίκτες που είναι λιγότερο πρωταθλητές από την Ισπανία, αλλά αν τους αφήσουμε να παίζουν βόλεϊ είναι φυσιολογικό να μην αποδώσουν. Εάν βάλεις τον Ίσκο και τον Ασένσιο στην Ιταλία τους αντικαθιστάς μετά από 20 λεπτά, οι Ινσίνιε και Βεράτι δεν είναι κατώτεροί τους, αντίθετα έγιναν όλα λάθος από άποψη τακτικής.

Ο Ραϊόλα αγρίεψε και... εξευτέλισε τον Ιταλό ομοσπονδιακό!

"Βεντούρα, τι Ιταλία είναι αυτή;", ;έγραψε στο πρωτοσέλιδο της η "Corriere dello Sport" την επομένη της βαριάς ήττας της "σκουάντρα ατζούρα" (0-3) από την Ισπανία...

Μιλάμε για έναν ομοσπονδιακό τεχνικό που λέει πως θέλει να συνεχίσει σε αυτό το δρόμο παρά το γεγονός ότι κάνει λάθος σε όλα, οπότε τι να πούμε;

Θα πρέπει να παίξουμε το μοντέρνο ποδόσφαιρο της Ισπανίας και της Γερμανίας, δεν μιλάμε για ποιότητα στο ένας εναντίον ενός, επειδή ως παίκτες είμαστε στο ίδιο επίπεδο με αυτές τις χώρες", τόνισε αρχικά ο διάσημος Ιταλός μάνατζερ και συνέχισε με το ίδιο επιθετικό ύφος:

"Οι δημοσιογράφοι που έκαναν κριτικη για το γεγονός ότι ο Ινσίνιε φόρεσε τη φανέλα με το Νο 10 ας πάνε στο διάβολο. Στην Ισπανία ο Ινσίνιε και ο Βεράτι θα έκαναν θαύματα. Στην Ιταλία πρέπει να αλλάξουμε την νοοτροπία των προπονητών, τα θέματα για τα οποία τσακωνόμαστε είναι γελοία.

Όσο για τον Μπαλοτέλι, πιστεύω ότι η Ιταλία δεν έχει έναν τόσο καλό επιθετικό όπως ο Μάριο, θα μπορούσε να παίξει στην εθνική ομάδα. Έχουμε διάφορα προβλήματα με τον Βεντούρα, είμαι ανήσυχος για το ιταλικό ποδόσφαιρο".

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

News 24/7

24MEDIA NETWORK