Ο Ραμί θα ήταν ο νέος Αμερικανός "Bachelor"

Ο 35χρονος Αντίλ Ραμί, ο οποίος αγωνίζεται φέτος στη γαλλική Τρουά, αποκάλυψε πως θα μπορούσε θα κλείσει την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής για χάρη της αμερικανικής τηλεόρασης, αφού είχε πρόταση για να πρωταγωνιστήσει στο ριάλιτι "Bachelor".

Ο Ραμί θα ήταν ο νέος Αμερικανός "Bachelor"
@2021 DAVID VINCENT/AP IMAGES

Ο Αντίλ Ραμί έχει να επιδείξει ένα πλούσιο βιογραφικό εντός γηπέδων έχοντας παίξει μεταξύ άλλων σε ομάδες όπως οι Μίλαν, Σεβίλλη, Μαρσέιγ και Φενέρμπαχτσε, ενώ την ίδια ώρα εκτόξευσε στα ύψη τη δημοφιλία του την εποχή που ήταν το έτερον ήμισυ της διάσημης Αμερικανίδας ηθοποιού, Πάμελα Άντερσον.

Όλα αυτά έπαιξαν το ρόλο τους μάλιστα ώστε πριν από λίγο καιρό να δεχτεί μία άκρως εντυπωσιακή πρόταση: να εγκαταλείψει τον κόσμο του ποδοσφαίρου και την ευρωπαϊκή ήπειρο και να κάνει το άλμα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, για να γίνει ο "Bachelor" για τις ανάγκες του διάσημου αμερικανικού ριάλιτι.

Ένας εργένης λοιπόν που θα έψαχνε την κατάλληλη σύντροφο για να ταιριάξει ήταν ο ρόλος που προόριζαν για τον Ραμί οι άνθρωποι της παραγωγής του συγκεκριμένου -άκρως επιτυχημένου στις ΗΠΑ- ριάλιτι, με τον Γάλλο κεντρικό αμυντικό να αποκαλύπτει στο πλαίσιο τηλεοπτικής εμφάνισής του όλο το ζουμερό στόρι.

Για το πώς έγινε η αρχική προσέγγιση, τους φόβους του που εξαφανίστηκαν, το δοκιμαστικό αλλά και την απόφασή του να κάνει πίσω την τελευταία στιγμή. "Τον Δεκέμβριο με ρώτησαν αν είχα σταματήσει το ποδόσφαιρο", δήλωσε αρχικά, χωρίς να προσδιορίζει τη χρονιά, που ήταν πιθανότατα το 2020.

Και συνέχισε ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την εθνική Γαλλίας, λέγοντας: "Ένα άτομο με καλεί και μου λέει "έχω κάτι να σου προσφέρω" αλλά δεν μου λέει τι. Αρχίζω να βλέπω κόσμο και μου λένε: έχεις επιλεγεί, θέλουμε να προχωρήσουμε με ένα. Κάνουμε ένα κάστινγκ για τον Αμερικανό Bachelor. Πανικοβάλλομαι όταν το ακούω, τους λέω πως δεν είναι τέλεια τα αγγλικά μου, αλλά μου απαντούν πως θα έχω χρόνο να κάνω μαθήματα αγγλικών και πως θα μου δώσουν ψεύτικο όνομα όταν θα γνώριζα τις κοπέλες μέσα από το Facetime Ήμουν έτοιμος να μετακινηθώ στις ΗΠΑ για να ζήσω το αμερικανικό όνειρο. Είχα σκεφτεί να πω στις κοπέλες πως ήμουν μηχανικός, ότι έψαχνα να βρω μία κοπέλα και στο τέλος θα τους έλεγα ποιος ήμουν".

Πώς όμως προέκυψε το ναυάγιο στη συμφωνία από τη στιγμή που είχε πειστεί να αποδεχτεί την πρόταση των Αμερικανών; Σύμφωνα με την αποκάλυψή του στο φινάλε, ήταν η αδερφή του που έβαλε φρένο σε όλα τα παραπάνω: Μου είπε: ξέρω πως θέλεις να το κάνεις, αλλά δεν θα γίνει αυτό το πράγμα. Αυτό που ήθελα μόνο ήταν να διασκεδάσω".

News 24/7

24MEDIA NETWORK