Ο Ράμος έδωσε τη φανέλα του στο διαιτητή του Clasico

Ο Σέρχιο Ράμος ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές του Clasico απέναντι στην Μπαρτσελόνα λόγω της αποβολής του στο 77ο λεπτό. Μία φωτογραφία που διαρρέει στα ισπανικά μέσα, πήγε να "κάψει" τον Ισπανό αμυντικό με την παρεξήγηση να λύνεται λίγο μετά. (PHOTO)

Real Madrid's Sergio Ramos gestures after scoring his side's second goal against Real Betis during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Real Betis at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Sunday, March 12, 2017. Ramos scored the winning goal in Real Madrid's 2-1 victory. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Sergio Ramos gestures after scoring his side's second goal against Real Betis during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Real Betis at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Sunday, March 12, 2017. Ramos scored the winning goal in Real Madrid's 2-1 victory. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Στο 77ο λεπτό, ο Ράμος αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα από τον Ερνάντεθ Ερνάντεθ λόγω του σκληρού μαρκαρίσματος στον Λιονέλ Μέσι. Μία φωτογραφία που έγινε όμως viral στα ισπανικά μέσα, πήγε να... κάψει τις προθέσεις του αρχηγού της "βασίλισσας".

Στη φωτογραφία φαίνεται μία τσάντα της Ρεάλ Μαδρίτης, στην οποία βρίσκεται η υπογεγραμμένη φανέλα του Ράμος. Σύμφωνα με την πρώτη είδηση, ο Ράμος έδωσε τη φανέλα αυτή ως δώρο στον διαιτητή της αναμέτρησης, πριν τον αγώνα!

Γρήγορα πολλοί πήγαν να μιλήσουν για... δολοπλοκία της Ρεάλ, αλλά η εξήγηση δόθηκε αμέσως και μέσω του σημειώματος που υπάρχει στην τσάντα. " Μία φανέλα του Ράμος για το ξενοδοχείο Sand's Beach με όσους μπορούσαν να υπογράψουν. Τη δίνω στο διαιτητή του ματς της Κυριακής (Λανθαρότε)".

Ο Ράμος έδωσε τη φανέλα του στο διαιτητή του Clasico

Ο αποδέκτης της φανέλας φαίνεται να είναι ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, Χουάν Αλμπουιξέθ ο οποίος έχει το ξενοδοχείο του στο νησί από όπου προέρχεται και ο διαιτητής. Έτσι ο Ράμος σκέφτηκε να κάνει τον διαιτητή... ταχυδρόμο για να μεταφέρει τη φανέλα του.

Photo credits: AP Photo/Francisco Seco

News 24/7

24MEDIA NETWORK