Ο Ράμος "πλήγωσε" και τον Κάριους στον τελικό του Κιέβου!

Τελικά δεν ήταν μόνο ο Σαλάχ, αλλά και ο Κάριους. Το ιατρικό τιμ της αγγλικής ομάδας έστειλε τον Γερμανό τερματοφύλακα να υποβληθεί σε αναλυτικές εξετάσεις, λόγω... Ράμος. Ισως ο Ισπανός αμυντικός να "καθόρισε" τον τελικό του Champions League με τις όχι και τόσο...αθλητικές ενέργειές του.

Liverpool goalkeeper Loris Karius holds the ball after Real Madrid's Gareth Bale scored his side's 2nd goal during the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Liverpool goalkeeper Loris Karius holds the ball after Real Madrid's Gareth Bale scored his side's 2nd goal during the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP IMAGE

Τα λάθη του Λόρις Κάριους στον τελικό του Champions League έκαναν τον γύρο του κόσμου με τον Γερμανό να έχει σημαντικό μερίδιο ευθύνης για την ήττα της Λίβερπουλ από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Πέραν των λαθών όμως του 24χρονου πορτιέρε, ο αγώνας "στιγματίστηκε" από τον τραυματισμό του Μοχάμεντ Σαλάχ σε μία αμφιλεγόμενη φάση με τον Σέρχιο Ράμος. Αλλά ο Αιγύπτιος μοιάζει να μην είναι ο μόνος παίκτης της Λίβερπουλ που τραυματίστηκε από τον κάπτεν των Μαδριλένων.

Ο Ισπανός αμυντικός της "Βασίλισσας", λίγα λεπτά πριν το γκολ του Καρίμ Μπενζεμά που "άνοιξε" το σκορ στην αναμέτρηση, χτύπησε "'ύπουλα" με τον αγκώνα τον τερματοφύλακα των Άγγλων, κάτι που ίσως να οδήγησε στα μετέπειτα λάθη του, μια και το ιατρικό τιμ των "κόκκινων" υποψιάζεται... διάσειση.

Ο Κάριους, αφού έκανε διακοπές στις ΗΠΑ, στάλθηκε στις 31 Μαΐου στη Βοστώνη, προκειμένου να εξεταστεί από τον Δρ. Ρος Ζαφόντ, στο Γενικό Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης.

Ο συγκεκριμένος γιατρός ειδικεύεται στη θεραπεία παικτών του NFL που έχουν υποστεί τραύματα στο κεφάλι και ο γκολκίπερ του συλλόγου του Μέρσεϊσάιντ τον επισκέφτηκε, κατόπιν συμβουλής των ιδιοκτητών του κλαμπ, των οποίων η έδρα τους βρίσκεται στην αμερικανική πόλη.

Παρά την εξέταση στην οποία υποβλήθηκε ο τερματοφύλακας της Λίβερπουλ, η διοίκηση δεν θέλησε να προβεί σε περαιτέρω δηλώσεις, όσον αφορά τα αποτελέσματα.

Λέτε ο Ράμος τελικά να "κρύβεται" πίσω από τις μεγαλειώδεις γκάφες του Κάριους;

News 24/7

24MEDIA NETWORK