Ο Ράμος βλέπει... κηδείες πριν την πρεμιέρα της Ισπανίας στο Μουντιάλ

Ψιλοθρίλερ θυμίζει η κατάσταση στην εθνική Ισπανίας αν πάρει κανείς 100% σοβαρά αυτά που είπε ο Σέρχιο Ράμος μόλις ένα 24ωρο πριν την πρεμιέρα της ομάδας του κόντρα στην Πορτογαλία. Ο επηρεασμένος αρχηγός της "φούρια ρόχα" παρομοίασε την όλη κατάσταση με... κηδεία!

Spanish national soccer team player  Sergio Ramos during a training session  in Helsinki, Finland Thursday  Sept. 5, 2013. Spain will face Finland in the FIFA World Cup 2014 qualifying soccer match on Friday. (AP Photo / LEHTIKUVA / Jarno Mela )
Spanish national soccer team player Sergio Ramos during a training session in Helsinki, Finland Thursday Sept. 5, 2013. Spain will face Finland in the FIFA World Cup 2014 qualifying soccer match on Friday. (AP Photo / LEHTIKUVA / Jarno Mela ) AP IMAGE

Το σοκ που υπέστη ο Ράμος και γενικά ολόκληρη η ομάδα της εθνικής Ισπανίας μετά την απόλυση του Τζούλεν Λοποτέγι δεν έχει ξεπεραστεί...

Ο αρχηγός της Ρεάλ και της "φούρια ρόχα" στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου πριν το αποψινό ντέρμπι με την Πορτογαλία χαρακτήρισε τη φάση "κηδεία", αναφέροντας τα εξής: " Νιώθω λες και έχουμε κηδεία και ενώ αρχίζει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Πρέπει να γυρίσουμε σελίδα, γιατί αυτό δεν είναι ευχάριστο.

Ο Τζούλεν είναι μέλος αυτού που έχουμε πετύχει, όμως η Ισπανία είναι πάνω από όλα. Δεν υπάρχει καλύτερος να καλύψει το κενό από τον Φερνάντο Ιέρο. Ελπίζω ότι έχουμε μια εθνική ομάδα, όπως παλαιότερα."

Στη συνέχεια των δηλώσεών του ο Ισπανός αμυντικός προσπάθησε να φανεί ενωτικός και να ανεβάσει την ομάδα, αφήνοντας τα της απόλυσης Λοποτέγι για μετά το Μουντιάλ: " Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τι κάνουν άλλοι άνθρωποι, εμείς πρέπει να αφοσιωθούμε στο αγωνιστικό κομμάτι. Να μας νοιάζει μόνο τι γίνεται στο γήπεδο.

Ας τελειώσει το Παγκόσμιο Κύπελλο και μετά να πει ο καθένας ό,τι θέλει. Το πλάνο δεν αλλάζει και στόχος είναι η κατάκτηση του τροπαίου."

Σε αυτό το Μουντιάλ, ετοιμάσου να κάνεις Σερί. Κατέβασε το νέο Seri app του Stoiximan.gr, κάνε το απόλυτο σερί & κέρδισε 1.000.000€ μετρητά εντελώς δωρεάν* (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

News 24/7

24MEDIA NETWORK