Ο Ράμσεϊ "έδειξε" τον επόμενο προπονητή της Άρσεναλ

Ο κεντρικός μέσος της Άρσεναλ, Άαρον Ράμσεϊ έχει βρει τον αντι-Βενγκέρ στο πρόσωπο ενός παλιού του συμπαίκτη και δεν δίστασε να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για αυτόν δημοσίως. Σε ποιον αναφερόμαστε; Θα το ανακαλύψετε διαβάζοντας το κείμενο που ακολουθεί.

Ο Ράμσεϊ "έδειξε" τον επόμενο προπονητή της Άρσεναλ
NIGEL FRENCH/PA VIA AP

Ο Αρσέν Βενγκέρ πολύ σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της Άρσεναλ και οι "κανονιέρηδες" έχουν βγει στην αγορά ψάχνοντας να βρουν τον ιδανικό αντικαταστάτη του.

Το εγχείρημα αυτό, μέχρι στιγμής έχει αποδειχθεί... mission impossible, λαμβάνοντας πάντα υπόψιν το σημερινό δημοσίευμα της καταλανικής εφημερίδας "El MundoDeportivo", που αναφέρει ότι ο -μέχρι πρότινος- νούμερο ένας στόχος των Άγγλων, Λουίς Ενρίκε, έχει κλείσει στην Τσέλσι.

Κάπου εδώ έρχεται και "κολλάει" ο κεντρικός μέσος της Άρσεναλ, Άαρον Ράμσεϊ, που μέσω δηλώσεων του λίγο πριν ριχθεί στη μάχη του Europa League... έδειξε τον αντι-Βενγκέρ.

"Ο Μίκελ Αρτέτα ήταν φανταστικός ποδοσφαιριστής και φοβερός αρχηγός. όταν έπαιζε ακόμη μπάλα μας είχε πει ότι θέλει να γίνει προπονητής. Τώρα είναι βοηθός του Γκουαρδιόλα στην Σίτι και είμαι σίγουρος ότι ήδη έχει μάθει πολλά από εκείνον, ειδικά για τον τρόπο παιχνιδιού τους. Μέχρι στιγμής τα έχει πάει εξαιρετικά και είμαι σίγουρος ότι θα γίνει εξαιρετικός προπονητής!"

Ο 36χρονος Ισπανός με καταγωγή από το Σαν Σεμπαστιάν, είναι γέννημα θρέμμα της Μπαρτσελόνα και έχει περάσει από ομάδες όπως η Παρί Σεν Ζερμέν (2001-2002), η Ρεάλ Σοσιεδάδ (2004-2005), Έβερτον (2005-2011) και η Άρσεναλ στην οποία "κρέμασε" τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια το 2016 έχοντας γράψει στο.. κοντέρ του 110 συμμετοχές και 14 γκολ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK