Ο Ρανιέρι, η εθνική Ιταλίας, η Ελλάδα και τα... μαγικά

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου της Λέστερ για το ενδεχόμενο να αναλάβει την εθνική Ιταλίας και η απάντησή του ήταν αφοπλιστική.

Ο Ρανιέρι, η εθνική Ιταλίας, η Ελλάδα και τα... μαγικά

" Την τελευταία φορά που προπόνησα μία εθνική ομάδα δεν πήγαν πολύ καλά τα πράγματα...", είπε με αρκετή δόση χιούμορ ο Ιταλός τεχνικός για να συμπληρώσει: " Θα ήταν μεγάλη τιμή για μένα να αναλάβω την εθνική ομάδα της χώρας μου αλλά πρόκειται μόνο για φήμες. Αυτή τη στιγμή είμαι συγκεντρωμένος αποκλειστικά στη Λέστερ".

Στη συνέχεια αναφερόμενος στη Λέστερ τόνισε: " Η φιλοσοφία μου, την οποία προσπαθώ να περάσω και στους παίκτες μου, είναι ότι πρέπει να σκεφτόμαστε τι μπορούμε να κάνουμε εμείς και να μην κοιτάμε τους άλλους. Πρέπει να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας, να παίζουμε καλά, και αν κάποιος είναι καλύτερος από εμάς του λέμε μπράβο. Είμαι παράξενος άνθρωπος επειδή στο ματς με τη Νόριτς που πήραμε τους τρεις πόντους δεν ήμουν χαρούμενος από το παιχνίδι μας ενώ με τη Γουέστ Μπρομ που πήραμε μόνο έναν πόντο, έμεινα ικανοποιημένος από την εικόνα μας".

Για το μυστικό της επιτυχίας σχολίασε: "Τους λέω ντίλι-ντιν, ντίλι-ντον, όταν κοιμούνται. Έπειτα τους αγόρασα και ένα καμπανάκι. Από το ξεκίνημα, όταν κάτι δεν πήγαινε καλά, έλεγα "ντίλι-ντιν, ντίλι-ντον, ξυπνήστε" κατά τη διάρκεια των προπονήσεων. Την ημέρα των Χριστουγέννων λοιπόν, αγόρασα για όλους τους παίκτες και το επιτελείο μου ένα μικρό καμπανάκι", δήλωσε ο "Tinkerman".

News 24/7

24MEDIA NETWORK