O Ράσφορντ "πυροβολεί" και ο Κάραγκερ τον "ξενερώνει"!

Ο Μάρκους Ράσφορντ έστειλε μήνυμα στον Μουρίνιο με τα γκολ του με την εθνικη Αγγλίας στο Nations League όμως σύμφωνα με τον Τζέιμι Κάραγκερ, η σωτηρία του βρίσκεται στην... Έβερτον!

Manchester United's Romelu Lukaku, right, celebrates with Manchester United's Marcus Rashford after scoring his side's first goal of the game during the English Premier League soccer match between Manchester United and West Ham United at Old Trafford in Manchester, England, Sunday, Aug. 13, 2017. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester United's Romelu Lukaku, right, celebrates with Manchester United's Marcus Rashford after scoring his side's first goal of the game during the English Premier League soccer match between Manchester United and West Ham United at Old Trafford in Manchester, England, Sunday, Aug. 13, 2017. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Στην (προβληματική στην αρχή της φετινής σεζόν) Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει θέση βασικού και είναι υποχρεωμένος να βλέπει την πλάτη του Ρομελού Λουκακού, όμως στην Αγγλία ο Μάρκους Ράσφορντ είναι πιο απελευθερωμένος και τα αποτελέσματα φάνηκαν τα τελευταία 24ωρα στο πλαίσιο του Nations League.

Στον αγώνα της πρεμιέρας απέναντι στην Ισπανία ήταν εκείνος που έβαλε μπροστά στο σκορ τα "λιοντάρια" (μετά ήρθε η ανατροπή για τη "φούρια ρόχα") ενώ λίγες ημέρες μετά οδήγησε την ομάδα του Σαουθγκέιτ στην επικράτηση επί της Ελβετίας, πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Την ώρα όμως που όλο και περισσότεροι είναι εκείνοι που στηρίζουν τον 20χρονο Άγγλο φορ και θεωρούν πως με τις εμφανίσεις του "κλείνει το μάτι" στον Μουρίνιο για να του δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Τζέιμι Κάραγκερ βλέπει τα πράγματα από ολότελα διαφορετική οπτική.

Θεωρεί πως όσο καλός και αν είναι με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, δεν θα μπορέσει να ξεπεράσει τον Λουκακού στο άτυπο σπριντ για τη θέση του βασικού σέντερ φορ στην Γιουνάιτεντ και τον καλεί να κάνει ό,τι και ο Βέλγος διεθνής φορ πριν μερικά χρόνια: να γίνει πρώτο όνομα στην Γιουνάιτεντ κάνοντας το "αγροτικό" του στην Έβερτον!

England's Marcus Rashford celebrates after scoring his side's first goal during the International friendly soccer match between England and Switzerland at the King Power Stadium in Leicester, England, Tuesday, Sept. 11, 2018 . (AP Photo/ Rui Vieira)
England's Marcus Rashford celebrates after scoring his side's first goal during the International friendly soccer match between England and Switzerland at the King Power Stadium in Leicester, England, Tuesday, Sept. 11, 2018 . (AP Photo/ Rui Vieira) AP PHOTO/ RUI VIEIRA

"Δεν βλέπω τον Ράσφορντ να μπορέσει ποτέ να πάρει τη θέση του Λουκακού για όσο διάστημα θα βρίσκεται ο δεύτερος στην Γιουνάιτεντ, όμως και ο Λουκακού είχε βρεθεί σε αντίστοιχη θέση στην Τσέλσι και χρειάστηκε να φύγει από εκεί και να πάει στην Έβερτον.

Κατέληξε να γίνει πρώτος σκόρερ και τότε ήταν που μετακινήθηκε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ", δήλωσε αναφορικά με το δίδυμο των "κόκκινων διαβόλων" ο παλαίμαχος στόπερ της Λίβερπουλ και νυν τηλεσχολιαστής, για να προσθέσει:

"Η Έβερτον είναι ένας σύλλογος όπου κάποιος όπως ο Ράσφορντ ξέρει ότι μπορεί να παίξει κάθε εβδομάδα. Πέρυσι, έπαιξε άσχημα κόντρ στην Μπράιτον, και το αποτέλεσμα ήταν ο Μουρίνιο να βάλει τον Λουκακού στο επόμενο ματς. Αυτό είναι το πρόβλημα που θα έχει πάντα.

Νομίζω ότι θα πρέπει να φύγει από την Γιουνάιτεντ για να πετύχει το σκοπό του. Στη θέση του σέντερ φορ πρέπει να είσαι παίκτης παγκόσμιας κλάσης. Δεν είναι τώρα ο Ράσφορντ αλλά μπορεί να είναι σε τέσσερα χρόνια από τώρα, όταν θα είναι 24 ετών.

Αυτή τη στιγμή ο Λουκακού δείχνει να είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης, οπότε ίσως να είναι καλύτερο για τον Ράσφορντ να φύγει για να μπορέσει σε λίγα χρόνια από τώρα να καθιερωθεί σε μία από τις μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος".

News 24/7

24MEDIA NETWORK