Ο ρέκορντμαν Ζιρού πήρε τη σκυτάλη από τον Ζιλμπέρτο Σίλβα!

Ο Ολιβιέ Ζιρού όχι μόνο "σόκαρε" την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Μουρίνιο με το γκολ του στο 89' αλλά έχει πλέον και ένα ΜΟΝΑΔΙΚΟ ρεκόρ φορώντας τη φανέλα της Άρσεναλ!

Ο ρέκορντμαν Ζιρού πήρε τη σκυτάλη από τον Ζιλμπέρτο Σίλβα!

Η Άρσεναλ δεν είχε καλή απόδοση στο "Old Trafford" απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όμως κατάφερε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας χάρη στην καρφωτή κεφαλιά του Ζιρού στο 89' και ο Γάλλος στράικερ είναι με διαφορά το πρόσωπο της ημέρας για την ομάδα του Βορείου Λονδίνου.

Και αυτό γιατί νικώντας τον Νταβίντ Ντε Χέα από κοντά είναι πλέον ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Άρσεναλ όσον αφορά σε τέρματα που έχει πετύχει κάποιος ερχόμενος από τον πάγκο κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, με τον Γάλλο διεθνή φορ να έχει πλέον 10, αφήνοντας πλέον πίσω τους Νίκλας Μπέντνερ και Νουάνκο Κανού που είχαν σταματήσει στα 9.

Ο ρέκορντμαν Ζιρού πήρε τη σκυτάλη από τον Ζιλμπέρτο Σίλβα!

Πέρα μάλιστα από αυτό το αξιοζήλευτο ρεκόρ, ο Ζιρού (ο οποίος μετράει 8 γκολ στα 9 τελευταία σουτ του, τα οποία πήγαν προς την αντίπαλη εστία) έγινε και ο πρώτος παίκτης της Άρσεναλ μετά το 2007 που σκοράρει απέναντι σε ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο. Ο τελευταίος "κανονιέρης" που το είχε πετύχει ήταν ο... Ζιλμπέρτο Σίλβα τον Μάιο του 2007!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Βρήκε τι φταίει ο Μουρίνιο: η ατυχία!
Με μία φάση σε 90 λεπτά πήρε την ισοπαλία η Αρσεναλ στο "Ολντ Τράφορντ!"

News 24/7

24MEDIA NETWORK