Τα έξι γκολ της Τσέλσι (VIDEOS)

Με ωραία κίνηση στο χώρο και μετά από κάθετη μπαλιά του αρχηγού Τέρι ο Λοΐκ Ρεμί άνοιξε το σκορ για την Τσέλσι στο παιχνίδι με τη Μάριμπορ, προτού ο Ντιντιέ Ντρογκμπά διπλασιάσει τα τέρματα των "μπλε" και ο Τέρι πετύχει το τρίτο γκολ. Αυτογκόλ το 4-0, ο Αζάρ σκόραρε δις στο τελευταίο τέταρτο.

Τα έξι γκολ της Τσέλσι (VIDEOS)

Στην πρώτη φάση ίσως ο Γάλλος επιθετικός να ήταν ακάλυπτος όταν υποδέχθηκε την μπάλα.

Στη δεύτερη ο Ιβοριανός επιθετικός, που είχε αντικαταστήσει τον τραυματία Ρεμί, εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Ουίλιαν σε χέρι του Μέρτελ. Ήταν το πρώτο γκολ του Ντρογκμπά μετά την επιστροφή του στους Λονδρέζους.

Το τρίτο γκολ προήλθε από ομαδική προσπάθεια και ασίστ του Φάμπρεγας στον Τέρι. Αυτή τη φορά με βεβαιότητα γράφουμε ότι ο προωθημένος αρχηγός της Τσέλσι ήταν σε θέση οφ σάιντ.

Το 4-0 σημειώθηκε στο 54' μετά από μια εντυπωσιακή ενέργεια του Φιλίπε Λουίς από αριστερά και παράλληλη μπαλιά, η οποία έφτασε στον Αζάρ. Ο Βέλγος επιχείρησε να γυρίσει την μπάλα, ο Βίλερ έβαλε το πόδι και έστειλε την μπάλα στην εστία του Χαντάνοβιτς.

Ο Αζάρ ήταν εκείνος που διεύρυνε το προβάδισμα των Λονδρέζων σκοράροντας στο 77' με πέναλτι, ενώ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 90'

News 24/7

24MEDIA NETWORK