Ο Ρέμπερ στη Παρτιζάν

Η έλλειψη υπομονής δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στη Παρτιζάν, η οποία έδειξε την πόρτα της εξόδου στον Βλάντο Βερμέζοβιτς, ο οποίος πέρυσι την οδήγησε στην κατάκτηση του τίτλου. Διάδοχος του Σέρβου, είναι από τη Πέμπτη ο Γιούργκεν Ρέμπερ.

Ο Ρέμπερ στη Παρτιζάν
Η έλλειψη υπομονής δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο στο ποδόσφαιρο. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στη Παρτιζάν, η οποία μετά από μία σειρά άτυχων αποτελεσμάτων έδειξε την πόρτα της εξόδου στον προπονητή της, Βλάντο Βερμέζοβιτς, ο οποίος πέρυσι την οδήγησε στην κατάκτηση του τίτλου και τους "16" του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ.
Διάδοχος του Σέρβου, είναι από τη Πέμπτη ο Γιούργκεν Ρέμπερ.

Ο εν λόγω, έχει εργαστεί κατά το παρελθόν στις Χέρτα Βερολίνου και Στουτγάρδη και τώρα αποφάσισε να κάνει το βήμα προς το εξωτερικό. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου του Βελιγραδίου, η συμφωνία εκπνέει στο τέλος της τρέχουσας περιόδου αλλά υπάρχει επιλογή ανανέωσης για ακόμη δώδεκα μήνες.

Ο Ρέμπερ γίνεται ο δεύτερος Γερμανός τεχνικός στην ιστορία της ομάδας, μετά τον Λόταρ Ματέους ο οποίος είχε αναλάβει το 2002 και είχε καταφέρει να οδηγήσει τους παίκτες του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, την κατάκτηση του τίτλου το 2003, για να αποχωρήσει την επόμενη χρονιά.

Όσο για την πορεία της Παρτιζάν, αποκλείστηκε νωρίς από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και στο πρωτάθλημα βρίσκεται δύο πόντος πίσω από την ΟΦΚ της πρωτεύουσας. Είναι ισόβαθμη με τον αιώνιο αντίπαλο, Ερυθρό Αστέρα, την έδρα του οποίου επισκέπτεται στις 15 Οκτωβρίου.


News 24/7

24MEDIA NETWORK