Ο Ρέντναπ αποκάλυψε παράνομο στοιχηματισμό από παίκτες του!

Μετά τον Σαμ Αλαρντάις έπεσε στην παγίδα της "Telegraph" και ο Χάρι Ρέντναπ, με τον έμπειρο τεχνικό να μιλάει για παίκτες του που πόνταραν σε παιχνίδι της δικής τους ομάδας (video).

Ο Ρέντναπ αποκάλυψε παράνομο στοιχηματισμό από παίκτες του!

Οι αποκαλύψεις για το κύμα διαφθοράς που έχει διαβρώσει το αγγλικό ποδόσφαιρο δεν έχουν σταματημό. Έτσι, μετά τη "βόμβα" που έριξε η "Daily Telegraph" με τις συναντήσεις του Σαμ Αλαρντάις με υποτιθέμενους επιχειρηματίες (στην πραγματικότητα δημοσιογράφους) για να εξαπατήσουν την αγγλική FA, όπου προκάλεσε την άμεση αποπομπή του από τον πάγκο της εθνικής Αγγλίας, πλέον στην παγίδα της εφημερίδας έπεσε και ο Χάρι Ρέντναπ.

Και αυτό γιατί τον κατέγραψαν σε video να παραδέχεται στοιχηματισμό από πλευράς παικτών της ομάδας του σε δικό τους αγώνα, την ώρα που στην Αγγλία απαγορεύεται ρητά ο στοιχηματισμός παικτών και οι προπονητές είναι υποχρεωμένοι σε περίπτωση που πέσει στην αντίληψή τους να το καταγγείλουν.

Ο Ρέντναπ αποκάλυψε παράνομο στοιχηματισμό από παίκτες του!

Επρόκειτο για ένα ματς που βάσει ρεπορτάζ όλοι υπέθεταν πως ο Ρέντναπ θα κατέβαζε πολλούς αναπληρωματικούς, όμως ο έμπειρος τεχνικός παρέταξε δυνατή ομάδα που πήρε εύκολα τη νίκη και κάποιοι παίκτες του μπήκαν στον πειρασμό να ποντάρουν εκμεταλλευομένοι τις υψηλές αποδόσεις που έδινε το αποτέλεσμα αυτό.

Μάλιστα ένας εκ των παικτών είχε ενημερώσει σχετικά και έναν μάνατζερ περί της μεγάλης ευκαιρίας που προσέφερε το ποντάρισμα στην ομάδα του ενώ στο ίδιο ματς είχαν ποντάρει και οι παίκτες της αντίπαλης ομάδας!

Φυσικά το εν λόγω μέσο δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα των πρωταγωνιστών του σκανδάλου ή το ματς στο οποίο έγιναν τα πονταρίσματα, με τις ομάδες που έχει προπονήσει πάντως ο Ρέντναπ επί εποχής Premier League να είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού: Γουέστ Χαμ, Πόρτσμουθ, Σαουθάμπτον, Τότεναμ και ΚΠΡ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ στην Εθνική Αγγλίας: Ξεσκέπασαν τον Αλαρντάις που πήγε να κοροϊδέψει την ομοσπονδία!
Ομοσπονδιακός 67 ημερών ο Αλαρντάις!
Πρώην "κανόνι" της Premier στο σκάνδαλο "Αλαρντάις"

News 24/7

24MEDIA NETWORK