"Ο Ρικάρντο Κόστα θα πάει στον ΠΑΟΚ ή τον Ολυμπιακό"

Ο Νούνο Βιέρα, δημοσιογράφος της πορτογαλικής "Abola", παραχώρησε δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό για το ενδεχόμενο μεταγραφής του Ρικάρντο Κόστα σε ελληνική ομάδα, επισημαίνοντας ότι ο παίκτης θα πάει στον ΠΑΟΚ ή τον Ολυμπιακό.

"Ο Ρικάρντο Κόστα θα πάει στον ΠΑΟΚ ή τον Ολυμπιακό"

Οι δηλώσεις του Πορτογάλου δημοσιογράφου στον Arena: "Αυτό που ακούγεται στην Πορτογαλία είναι η πιθανότητα ο Ρικάρντο Κόστα να πάει στον ΠΑΟΚ ή στον Ολυμπιακό. Ακούστηκε η περίπτωση να επιστρέψει στην Πορτογαλία για την Πόρτο ή για την Σπόρτινγκ Λισαβόνας όμως δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο".

Ερωτηθείς αν παραμένει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού απάντησε: "Εκτιμώ πως υπάρχει ακόμα ενδιαφέρον καθώς ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού είναι Πορτογάλος και γνωρίζει πολύ καλά τον Ρικάρντο Κόστα. Ο παίκτης έχει κάνει μεγάλη καριέρα σε πολλά κλαμπ και είναι πολύ πιθανό να υπάρχει ακόμα το ενδιαφέρον".

Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν είχε συνεργαστεί ο Ρικάρντο Κόστα με τον Περέιρα: "Όταν ο Κόστα ήταν στη Πορτογαλία ο Περέιρα ήταν σε ομάδες εκτός Πορτογαλίας οπότε δεν συνέπεσαν".

Για το ενδεχόμενο μεταγραφής του παίκτη στον ΠΑΟΚ είπε: "Υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να υπογράψει με τον ΠΑΟΚ ο Κόστα. Εχει μεγάλη εμπειρία και θέλει να επιστρέψει σε ένα αρκετά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως η Ελλάδα και είναι πολύ φιλόδοξος. Αυτό που δημοσιεύεται στη Πορτογαλία είναι πως οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά στις διαπραγματεύσεις. Ο ΠΑΟΚ πάει πολύ καλά στο πρωτάθλημα, είναι ανταγωνιστικός και αυτό αρέσει πολύ στον ποδοσφαιριστή. Εγώ δεν έχω μιλήσει με τον παίκτη καθώς προσπαθώ να τον βρω αλλά δεν επικοινωνεί με κανέναν".

Στη συνέχεια μίλησε για τον Βιεϊρίνια: "Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο για τον Βιερίνια. Αυτή τη στιγμή παίζει στη Γερμανία και μπορεί να επιστρέψει στην Πορτογαλία ή και σε άλλη χώρα. Υπάρχουν πολύ καλές σχέσεις με την Ελλάδα αλλά δεν έχει ακουστεί κάτι".

Αναφερόμενος τέλος στο αν ενδιαφέρονται ομάδες από την Πορτογαλία για τον Βιεϊρίνια: "Δεν σχολιάζεται τίποτα αυτήν τη στιγμή. Είναι ένας διεθνής ποδοσφαιριστής, αρέσει σε πολλές ομάδες της χώρας αλλά δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK