Ο Ριμπερί χάνει το Παγκόσμιο Κύπελλο!

Χωρίς τον Φρανκ Ριμπερί θα παραταχθεί η εθνική Γαλλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Ο Ριμπερί χάνει το Παγκόσμιο Κύπελλο!

Το τελευταίο διάστημα ο μεσοεπιθετικός της Μπάγερν δεν ακολουθούσε το κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων των "τρικολόρ" εξαιτίας του προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει στην πλάτη.

Ο Ριμπερί δεν είχε αγωνιστεί καθόλου στις φιλικές αναμετρήσεις με Νορβηγία και Παραγουάη. Κοινώς, είχε διαφανεί τι θα επακολουθήσει και ο Ντιντιέ Ντεσάμπ προετοιμαζόταν γι' αυτή τη δυσάρεστη εξέλιξη.

Σε προ ημερών συνομιλία τους, ο τεχνικός των "τρικολόρ" είχε μηνύσει στον ηγέτη της ομάδας του ότι δεν θα ταξιδέψει στην Βραζιλία αν δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί στο τελευταίο φιλικό, εκείνο με την Τζαμάικα (8/6, 22:00).

Ο Μοργκάν Σναϊντερλέν θα πάρει τη θέση του Φρανκ Ριμπερί, όπως ανακοίνωσε η γαλλική ομοσπονδία. Ο 24χρονος μέσος, που αγωνίζεται στην Σαουθάμπτον από το 2008, δεν έχει αγωνιστεί ποτέ με την εθνική ανδρών.

Έχει εκπροσωπήσει τις εθνικής U16, U17, U18 (αρχηγός), U19, U20 (έλαβε μέρος στους Μεσογειακούς Αγώνες του 2009) και U21 (συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα). Τον Νοέμβριο του 2013 αρκετά βρετανικά Μέσα ανέφεραν ότι ο Σναϊντερλέν έχει το δικαίωμα να φορέσει τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας, αλλά σύμφωνα με το καταστατικό της FIFA κάτι τέτοιο δεν μπορούσε να ισχύσει.

Διαβάστε ακόμη:

Σχόλιο Κ. Κεφαλογιάννη: Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα

Καμπελά αντί Γκρενιέ στη Γαλλία

News 24/7

24MEDIA NETWORK