Ο Ρινάλντι στην Ελλάδα για Παναθηναϊκό

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης ο Λαουτάρο Ρινάλντι για να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ρινάλντι στην Ελλάδα για Παναθηναϊκό
Ρινάλντι-Αρχεντίνος Τζούνιορς

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το θέμα της απόκτησης του Λαουτάρο Ρινάλντι από τον Παναθηναϊκό.

Ο 23χρονος επιθετικός ταξίδεψε στην Ελλάδα το πρωί της Τετάρτης για να προχωρήσει τις διαπραγματεύσεις με το "τριφύλλι".

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει τις επαφές που είχε με τους ανθρώπους της ομάδας, παρουσία του μάνατζέρ του και εάν οι δύο πλευρές τα βρουν, τότε θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Ρινάλντι διαθέτει ιταλικό διαβατήριο, παρότι σε όλη τη διάρκεια της σύντομης καριέρας του αγωνίστηκε στην Αρχεντίνος Τζούνιορς της πατρίδας του.

Η καριέρα του στην πρώτη ομάδα άρχισε το 2012, όταν αγωνίστηκε σε όρισμένα παιχνίδια κυπέλλου, παρότι μέλος των ακαδημιών. Το 2014 προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα και σε 10 αγώνες της δεύτερης κατηγορίας, σκόραρε τέσσερις φορές.

Την επόμενη σεζόν ήταν βασικός μετά από τον προβιβασμό του συλλόγου και είχε 29 συμμετοχές και επτά γκολ στο πρωτάθλημα, καθώς και δύο συμμετοχές με δύο γκολ στο κύπελλο.

Φέτος τα πράγματα ήταν διαφορετικά, καθώς αγωνίστηκε μόλις σε οκτώ αγώνες πρωταθλήματος (δύο γκολ), λόγω διαφωνιών με τη διοίκηση για την ανανέωση του συμβολαίου του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πέταξε για Σουηδία ο Παναθηναϊκός
Με Χουλτ κόντρα στην ΑΪΚ ο Παναθηναϊκός
Ραντεβού Παναθηναϊκού - Μπεργκ για ανανέωση
Το μεταγραφικό πάρε δώσε της Super League

News 24/7

24MEDIA NETWORK