Ο Ρόμπεν δεν ξεγράφει την Γιουνάιτεντ

Η Μπάγερν Μονάχου είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί του ζευγαριού με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη διεκδίκηση ενός εκ των εισιτηρίων που οδηγούν στην ημιτελική φάση του Champions League, ωστόσο ο Άριεν Ρόμπεν κρατάει μια "πισινή".

Ο Ρόμπεν δεν ξεγράφει την Γιουνάιτεντ

"Πρόκειται για μία σκληρή μονομαχία. Πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα. Τα Μέσα Ενημέρωσης και η κοινή γνώμη υποστηρίζουν ότι η Μάντσεστερ δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και πως θα προκριθούμε, αλλά εγώ δεν είμαι σύμφωνος", είπε αρχικά ο έμπειρος μεσοεπιθετικός.

Η Μπάγερν έχει υποστεί μόλις μία ήττα από τον περασμένο Αύγουστο και, μάλιστα, από την έτερη μεγάλη ομάδα του Μάντσεστερ (Σίτι), στο περίφημο 3-2 της "Άλιαντς Αρένα". Φυσικά, η αναμέτρηση της Τρίτης (1/4, 21:45) έχει πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον και αυτό είναι κάτι που ο Ολλανδός γνωρίζει καλά.

"Αρκεί ένα δευτερόλεπτο για να χάσουμε τη συγκέντρωσή μας και να ηττηθούμε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αν "πουλήσουμε" την μπάλα, θα τιμωρηθούμε", προσέθεσε ο Άριεν Ρόμπεν.

Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός επιστρέφει στο "Ολντ Τράφορντ", όπου στις 7 Απριλίου 2010 είχε σκοράρει στο 74ο λεπτό και διαμορφώνοντας το τελικό 3-2 (υπέρ της Γιουνάιτεντ) χάρισε στην Μπάγερν το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Champions League.

News 24/7

24MEDIA NETWORK