Ο Ρόμπινσον οργανωτής των… χούλιγκανς!
Η Τότεναμ προθερμαίνεται για το εκτός έδρας παιχνίδι της φάσης των 32 του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ με αντίπαλο την Σλάβια στην Πράγα. Ο Πολ Ρόμπινσον πηγαίνει πίσω από την εστία για να μαζέψει μια μπάλα. Σε αυτό το πέταλο βρίσκονται και οι φίλαθλοι των Λονδρέζων που ταξίδεψαν μέχρι την Τσεχία.
Τότεναμ προθερμαίνεται για το εκτός έδρας παιχνίδι της φάσης των 32 του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ με αντίπαλο την
Σλάβια στην Πράγα. Ο
Πολ Ρόμπινσον πηγαίνει πίσω από την εστία για να μαζέψει μια μπάλα. Σε αυτό το πέταλο βρίσκονται και οι φίλαθλοι των Λονδρέζων που ταξίδεψαν μέχρι την Τσεχία.
Μόλις βλέπουν τον τερματοφύλακα της ομάδας τους (αγαπημένη φιγούρα στο “Γουάιτ Χαρτ Λέιν”) να πλησιάζει αρχίζουν να τραγουδούν ρυθμικά το όνομά του. Ο 28χρονος Αγγλος, αν και ικανοποιημένος από αυτό που άκουγε (σε μία σεζόν όπου έχει δεχθεί σκληρή κριτική για τις εμφανίσεις του με την εθνική Αγγλίας), αποφάσισε να πάρει πιο ενεργό ρόλο στα συνθήματα.
Αρχισε καλώντας τα μέλη της ομάδας χούλιγκαν της Τότεναμ “Yid Army” να σταματήσουν να φωνάζουν το όνομά του και στη συνέχεια άρχισε ο ίδιος να τραγουδά το σύνθημα “τα σπιρούνια πηγαίνουν στο Γουέμπλεϊ”. Στη συνέχεια ζήτησε ηχητική συνοδεία και οι φίλαθλοι της Τότεναμ απάντησαν με το σύνθημα “σήκω εάν σιχαίνεσαι την Αρσεναλ”.
Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι ότι το όλο σκηνικό κατέγραψε ένας από τους Αγγλους φιλάθλους που βρισκόταν στις εξέδρες και το ανέβασε στην ιστοσελίδα “You Tube”.