Ο Ροναλντίνιο "έγραψε" την Μπαρτσελόνα και πήγε για μπάνιο!

Ο Βραζιλιάνος "μάγος" ήταν στη λίστα με τους φιλοξενούμενους για την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Λα Κορούνια, αλλά τους... αγνόησε όλους και πήγε για μπάνιο στη θάλασσα, ανεβάζοντας μάλιστα και σχετική φωτογραφία!

Ο Ροναλντίνιο "έγραψε" την Μπαρτσελόνα και πήγε για μπάνιο!
ronaldinho

Στην Ισπανία βρίσκεται ο Ροναλντίνιο εδώ και αρκετές ώρες και συγκεκριμένα την Βαρκελώνη, αφού βρίσκεται σε συζητήσεις με την Μπαρτσελόνα έτσι ώστε να αναλάβει το πόστο του πρέσβη. Μάλιστα φωτογραφήθηκε δίπλα στο σήμα της ομάδας, όπως είχε συμβεί πριν από 13 χρόνια, όταν είχε πάρει μεταγραφή στους Μπλαουγκράνα!

Ο 36άχρονος άσος ήταν στους προσκεκλημένους με σκοπό να δει από κοντά τη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Λα Κορούνια, αλλά όπως φαίνεται κάτι τέτοια τα... βαριέται ο Ρόνι.

Αντί για Καμπ Νόου τους... έγραψε όλους και πήγε για μπάνιο στην θάλασσα! Και όχι μόνο αυτό, αλλά ανέβασε και σχετικό ποστ στο instagram.

Όπως μπορείτε να παρατηρήσετε κι εσείς, ο Ροναλντίνιο είναι... φέτες. Λέτε να γίνει κανένα "θαύμα" τον Γενάρη; Και ποιος δεν θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα.

Ο Ροναλντίνιο "έγραψε" την Μπαρτσελόνα και πήγε για μπάνιο!

News 24/7

24MEDIA NETWORK