Ο Ροναλντίνιο βγήκε από τη φυλακή και μπήκε σε τετράστερο ξενοδοχείο

Περίπου ένα μήνα μετά τη σύλληψη τους στην Παραγουάη, με πλαστά διαβατήρια ο Ροναλντίνιο και ο αδελφός του αποφυλακίστηκαν (μετά την εγγύηση 1.5 εκατομμυρίου ευρώ) και έως τη δίκη του θα είναι σε περιορισμό, σε πολυτελές ξενοδοχείο.

O Ροναλντίνιο, κατά την άφιξη του στο ξενοδοχείο όπου θα παραμείνει μέχρι τη δίκη του.
O Ροναλντίνιο, κατά την άφιξη του στο ξενοδοχείο όπου θα παραμείνει μέχρι τη δίκη του. AP PHOTO/JORGE SAENZ

Στις αρχές του Μάρτη ο Ροναλντίνιο είχε συλληφθεί, με πλαστό διαβατήριο στην Παραγουάη. Τις ημέρες που ακολούθησαν προέκυψαν διάφορες πληροφορίες, για την οικονομική και τη γενική κατάσταση του Βραζιλιάνου που έσβησε μέχρι και κεράκια, σε γενέθλια τούρτα -έκλεισε τα 40- στη φυλακή.

Τα πλαστά διαβατήρια του Ροναλντίνιο και του αδελφού του
Τα πλαστά διαβατήρια του Ροναλντίνιο και του αδελφού του REPUBLICA DEL PARAGUAY

Τα ξημερώματα ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας του 2005 αποφυλακίστηκε, μαζί με τον αδελφό του (μαζί είχαν κάνει το ταξίδι και την είσοδο σε άλλη χώρα, με πλαστά έγγραφα -και στους δύο είχε επιβληθεί η απαγόρευση εξόδου από τη Βραζιλία). Ενώ αρχικά το δικαστήριο είχε απαγορεύσει την εγγύηση, τελικά αποδέχθηκε το σχετικό αίτημα, με τον Ρόνι να δίνει 737.530 ευρώ (800.000 δολάρια), ενώ αντίστοιχο ποσό κατέθεσε και ο Ρομπέρτο. Δεν μπορούν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους. Θα μείνουν σε περιορισμό, σε τετράστερο ξενοδοχείο, όσο θα περιμένουν να οριστεί η ημερομηνία που θα εμφανιστούν ενώπιον δικαστή.

Να σου πω όμως, και το λόγο που τελικά η δικαιοσύνη δέχθηκε την εγγύηση -ενώ είχε κυκλοφορήσει πως το πιθανότερο ήταν να περάσουν οι 'παραβάτες' έξι μήνες στη φυλακή: έκρινε πως το ποσό είναι αρκετά μεγάλο, για να λειτουργήσει ανασταλτικά, αν τυχόν προκύψει σκεφτούν να φύγουν από την Παραγουάη. Θα μου πεις πού βρήκαν τα λεφτά. Θα θυμίσω πως πλήθος ενεργών παικτών -μεγάλων σταρ- έσπευσαν να βοηθήσουν τον σούπερ σταρ των γηπέδων.

Το ξενοδοχείο όπου θα περιμένουν τα αδέλφια τη δίκη τους είναι στην πρωτέουσα της χώρα, το Ασουνσιόν και έχει θέα στον κόλπο.Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ρονάλντο θα μείνει στην προεδρική σουίτα και ο αδελφός του στην executive -δυο πόρτες πιο κάτω. Ακριβώς από πάνω τους υπάρχει πισίνα, με την καλύτερη θέα στην πόλη.

Το Palmaroga χρεώνει 59 ευρώ, το βράδυ ένα απλό ταπεινό δωμάτιο. Η προεδρική σουίτα είναι στα 109 ευρώ τη μέρα. Προφανώς και αυτές είναι τιμές εποχής κορονοϊού. Κανονικά είναι επί τρία. Στις ανέσεις που διαθέτει είναι μια μεγάλη βεράντα, τηλεόραση 55 ιντσών και υδρομασάζ.

Πού θα μείνει ο Ροναλντίνιο, μέχρι τη δίκη
Πού θα μείνει ο Ροναλντίνιο, μέχρι τη δίκη PALMAROGA

H υπερασπιστική γραμμή παραμένει το 'είναι ηλίθιοι', μαζί με το 'το δικαστήριο έπρεπε να το λάβει υπ' όψιν πως ο Ρονάλντο δεν ήξερε πως παρανομεί, καθώς δεν αντιλήφθηκε πως του έδωσαν πλαστά έγγραφα, γιατί είναι ηλίθιος'.

News 24/7

24MEDIA NETWORK