Ο Ρονάλντο "χτύπησε" 700αρα και το γιόρτασε με άλλο πανηγυρισμό αντί για το "Siu"

Το περίφημο "Siu" του Κριστιάνο Ρονάλντο πέρασε (μέχρι νεοτέρας) στο παρελθόν. Ο Πορτογάλος έφτασε τα 700 γκολ και παρουσίασε στον κόσμο νέο πανηγυρισμό.

Manchester United's Cristiano Ronaldo, left, celebrates with teammate Marcus Rashford after scoring his side's second goal during the Premier League soccer match between Everton and Manchester United at Goodison Park, in Liverpool, England, Sunday Oct. 9, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Ράσφορντ AP PHOTO/JON SUPER

Τα 700 γκολ καριέρας έφτασε την Κυριακή (09/10) ο Κριστιάνο Ρονάλντο με αντίπαλο την Έβερτον. Το "Siu" του Πορτογάλου σταρ δεν ήταν ο πανηγυρισμός που επέλεξε να κάνει αυτή τη μεγάλη στιγμή.

Στην αναμέτρηση κόντρα στα "Ζαχαρωτά", ο Πορτογάλος σταρ πέρασε ως αλλαγή στη θέση του τραυματία, Άντονι Μαρσιάλ στο 29ο λεπτό. Δεκαπέντε λεπτά αργότερα βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα για το 1-2.

Ο Πορτογάλος πέτυχε το 700ο γκολ στην καριέρα του, ένα γκολ που έψαχνε εδώ και αρκετά παιχνίδια. Και μια και το γκολ ήταν επετειακό θέλησε να το πανηγυρίσει ξεχωριστά. "Διάλειμμα'', λοιπόν, πήρε ο χαρακτηριστικός πανηγυρισμός ''siu'' που κάνει μετά από κάθε γκολ ο Πορτογάλος, καθώς επέλεξε να κάνει έναν επετειακό.

Έτσι αφού σκόραρε, κατευθύνθηκε προς το σημαιάκι του κόρνερ έκλεισε τα μάτια του,ένωσε τα χέρια του και χαμογέλασε. Το ίδιο έκανε και ο συμπαίκτης του Άντονι.

Ένας πανηγυρισμός που δείχνει την ανακούφιση που ένιωσε ο αρχηγός της εθνικής Πορτογαλίας μετά την επίτευξη αυτού του επετειακού γκολ που έψαχνε εδώ και αρκετά παιχνίδια.

Manchester United's Cristiano Ronaldo, left, reacts after scoring his side's second goal during the Premier League soccer match between Everton and Manchester United at Goodison Park, in Liverpool, England, Sunday Oct. 9, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Ο Ρονάλντο σκοράρει και δείχνει το νέο του πανηγυρισμό AP PHOTO/JON SUPER


News 24/7

24MEDIA NETWORK