Ο Ρονάλντο δεν βρήκε το δεύτερο γκολ της σεζόν με την Ομόνοια και ξέσπασε

Όλα στραβά κι ανάποδα του πάνε του Κριστιάνο Ρονάλντο στο χορτάρι. Ο Πορτογάλος έχει μείνει μ' ένα γκολ μέχρι στιγμής και με την Ομόνοια έδειξε την απογοήτευσή του.

NICOSIA, Oct. 7, 2022  Cristiano Ronaldo of Manchester United celebrates during an UEFA Europa League match between Omonia Nicosia and Manchester United at GSP Stadium in Nicosia, Cyprus, on Oct. 6, 2022. (Photo by George Christophorou/Xinhua) (Credit Image: © George Christophorou/Xinhua via ZUMA Press)
NICOSIA, Oct. 7, 2022 Cristiano Ronaldo of Manchester United celebrates during an UEFA Europa League match between Omonia Nicosia and Manchester United at GSP Stadium in Nicosia, Cyprus, on Oct. 6, 2022. (Photo by George Christophorou/Xinhua) (Credit Image: © George Christophorou/Xinhua via ZUMA Press) © GEORGE CHRISTOPHOROU/XINHUA/ZUMA PRESS/VISUALHELLAS.GR

Η Ομόνοια πήγε να βάλει δύσκολα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά οι "Κόκκινοι Διάβολοι" κατάφεραν να φύγουν νικητές από την Κύπρο με 3-2.

Πρωταγωνιστής, χωρίς να σκοράρει, ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σταρ έχει μόλις ένα γκολ και μία ασίστ σε εννέα αναμετρήσεις εφέτος και οι περισσότεροι περιμέναν πως με την Ομόνοια θα βρει δίχτυα. Τίποτα...

Η δυσφορία του CR7 γι' αυτό που συμβαίνει δεν κρύβεται πλέον, ούτε ο ίδιος μπορεί να το καμουφλάρει. Στο ματς με την Ομόνοια πραγματοποιεί μία από τις χαρακτηριστικές του κινήσεις με αλλαγή κατεύθυνσης, σούταρε με την μπάλα να καταλήγει άουτ. Αυτό ήταν. Ο Κριστιάνο ξέσπασε! Σήκωσε τα χέρια στον αέρα και τα έβαλε με την τύχη του.

Με τη λήξη της αναμέτρησης και παρά το θετικό αποτέλεσμα η κάμερα συνέλλαβε τον Κριστιάνο... στραβωμένο με την κατάσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Ρονάλντο αποθεώνεται για τη μεγαλειώδη κίνηση στο σήμα της Σίτι

Μέσι: Η πρώτη και τελευταία μάχη του με την Ελλάδα σε Παγκόσμιο Κύπελλο

Μπαρτσελόνα: Βγάζει εμφάνιση που θα... θυμίζει Ρεάλ Μαδρίτης

News 24/7

24MEDIA NETWORK