Ο Ρονάλντο έγραψε ιστορία -από νωρίς- στο Καμπ Νόου!

Ο Λουίς Σουάρες σκόραρε πρώτος στο Clasico όμως ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρήκε τρόπο όχι μόνο να απαντήσει άμεσα αλλά και να γράψει ιστορία με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης (VIDEO)!

Real Madrid's Cristiano Ronaldo, hidden in white, right, scores his side's first goal as Barcelona's Gerard Pique, right, and Barcelona goalkeeper Marc-Andre ter Stegen tries and stop the shot during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Real Madrid, dubbed 'El Clasico', at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, May 6, 2018. (AP Photo/Emilio Morenatti)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo, hidden in white, right, scores his side's first goal as Barcelona's Gerard Pique, right, and Barcelona goalkeeper Marc-Andre ter Stegen tries and stop the shot during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Real Madrid, dubbed 'El Clasico', at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, May 6, 2018. (AP Photo/Emilio Morenatti) AP PHOTO/EMILIO MORENATTI

Μπορεί το δεύτερο Clasico της φετινής σεζόν να μην έχει ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον από τη στιγμή που η Μπαρτσελόνα έχει κατακτήσει ήδη το νταμπλ και η Ρεάλ προετοιμάζεται για τον τελικό του Champions League όπου θα διεκδικήσει το τρίτο σερί της τρόπαιο, παρόλα αυτά οι δύο ομάδες πρόσφεραν πλούσιο θέαμα από... νωρίς στο κοινό του "Καμπ Νόου".

Πρώτα ο Λουίς Σουάρες εκτέλεσε στο 10ο λεπτό τον Κέιλορ Νάβας με σουτ μέσα από την περιοχή στην κίνηση ενώ πέντε λεπτά αργότερα ήρθε "πληρωμένη απάντηση" από τον Κριστιάνο Ρονάλντο που έστειλε τη μπάλα στην μπλαουγκράνα εστία με προβολή μέσα από τη μικρή περιοχή.

Το γκολ μάλιστα με το οποίο ο "CR7" έκανε το 1-1 ήταν ιστορικό για τον ίδιο και την ομάδα του αφού έφτασε έναν θρύλο των Μαδριλένων και του παγκοσμίου ποδοσφαίρου: έφτασε τα 18 γκολ σε Clasicos σε όλες τις διοργανώσεις και ισοφάρισε το ρεκόρ του Αλφρέδο Ντι Στέφανο που μέχρι πρότινος ήταν μόνος στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Ρεάλ κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Η μόνη διαφορά ήταν πως ο Ντι Στέφανο είχε χρειαστεί 30 αγώνες για να πετύχει 18 γκολ με τη φανέλα της Ρεάλ απέναντι στην "αιώνια αντίπαλό της" ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο το πέτυχε στο 33ο παιχνίδι του απέναντι στους Καταλανούς, από το 2009 και μετά που μετακόμισε στην Μαδρίτη.

Το μόνο άσχημο είναι για τον Πορτογάλο στο ματς ήταν πως δεν μπόρεσε να το ολοκληρώσει, καθώς μετά το γκολ που πέτυχε αισθάνθηκε ενοχλήσεις και αντικαταστάθηκε στο 46' από τον Ασένσιο.

Σημειώνεται πως στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ όσον αφορά στις αναμετρήσεις Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα βρίσκεται ο Λιονέλ Μέσι αφού μετράει ήδη 25 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τη μπλαουγκράνα φανέλα απέναντι στους Μαδριλένους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK