Ο Ρονάλντο πήγε... καταλάθος στη Γιουνάιτεντ

Πως η άρνηση μιας ομάδας σε συνδυασμό με την επιθυμία της Σπόρτινγκ έστειλαν τον Ρονάλντο στο Μάντσεστερ; Η πέτρα του σκανδάλου είναι Γάλλος και αποκαλύπτει το παρασκήνιο (VIDEO).

Manchester United player Cristiano Ronaldo from Portugal celebrates the goal of his teammate Louis Saha during his UEFA Champions League group F soccer match against Benfica at the Luz stadium in Lisbon, Tuesday, Sept. 26, 2006. (AP Photo/Jasper Juinen)
Manchester United player Cristiano Ronaldo from Portugal celebrates the goal of his teammate Louis Saha during his UEFA Champions League group F soccer match against Benfica at the Luz stadium in Lisbon, Tuesday, Sept. 26, 2006. (AP Photo/Jasper Juinen) AP IMAGE

Ήταν καλοκαίρι του 2003, όταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποφάσιζε να κάνει δικό της από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας τον 18χρονο Κριστιάνο Ρονάλντο με το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό εκείνης της εποχής των 19 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο, η ιστορία ήταν έτοιμη να αλλάξει τόσο για τον αγγλικό σύλλογο όσο και για τον Πορτογάλο σούπερσταρ, καθώς τα "λιοντάρια" επιθυμούσαν να "πλασάρουν" αλλού τον νυν άσο της Ρεάλ και μάλιστα χωρίς κάποιο χρηματικό αντίτιμο.

Κι αυτό, διότι ο διακαής πόθος της πορτογαλικής ομάδας ήταν ο τότε επιθετικός της Λιόν Τόνι Βαϊρέλ, όπως αποκάλυψε στο CANAL+ ο ίδιος, για χάρη του οποίου έδινε σαν αντάλλαγμα τον Ρονάλντο.

Παρόλα αυτά το γαλλικό κλαμπ αρνήθηκε να δεχτεί το συγκεκριμένο deal, καθώς ζητούσε από τη Σπόρτινγκ τη προσφορά κάποιου ποσού για την αγορά του ποδοσφαιριστή της.

Το αστείο είναι ότι ο Βαϊρέλ δεν αποτελούσε καν βασικό μέλος των «Λιονέ», αφού είχε δοθεί δύο συνεχόμενες χρονιές δανεικός, με τους υπεύθυνους της Λιόν να "τραβάνε" σήμερα τα μαλλιά τους.

Εν τέλει, ο παλαίμαχος άσος κατέληξε στην Ρεν, στέλνοντας τον CR7 στο Νησί.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γάλλος: " Η Λιόν ήθελε χρήματα (από τη Σπόρτινγκ) γιατί είχα ακόμα ένα χρόνο στο συμβόλαιό μου, οπότε αρνήθηκε την ανταλλαγή. Πιστεύω ότι ο σύλλογος πρέπει να έχει μετανιώσει".

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΒΑΪΡΕΛ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK