Ο Ρονάλντο βλέπει την πλάτη του Μανωλά σε μία πολύ βασική κατηγορία

Κριστιάνο Ρονάλντο και Κώστας Μανωλάς πρόσφατα είχαν την ευκαιρία να κοντραριστούν στο 4-3 της Γιουβέντους επί της Νάπολι και αμφότεροι πέτυχαν από ένα τέρμα. Πιθανότατα ο Πορτογάλος θα πανηγυρίσει τον τίτλο στο τέλος της σεζόν, βλέποντας, όμως, την πλάτη του Έλληνα στόπερ σε μία πολύ σημαντική κατηγορία.

O Κριστιάνο Ρονάλντο στον πάγκο της Γιουβέντους, πριν τη σέντρα φιλικής αναμέτρησης στη Σεούλ της Ν. Κορέας τον Ιούλιο του 2019.
O Κριστιάνο Ρονάλντο στον πάγκο της Γιουβέντους, πριν τη σέντρα φιλικής αναμέτρησης στη Σεούλ της Ν. Κορέας τον Ιούλιο του 2019. AP PHOTO/AHN YOUNG-JOON

Η μοναδική ομάδα που είχε πιθανότητες να εκθρονίσει τη Γιουβέντους, των 8 σερί τίτλων της Serie A, φάνταζε τα τελευταία χρόνια η Νάπολι, δίχως επιτυχία όμως. Το φετινό καλοκαίρι θέλοντας να αυξήσει τις πιθανότητές της για την κορυφή, αγόρασε τον Κώστα Μανωλά από τη Ρόμα. Όχι μόνο για να ενισχύσει συνολικά την άμυνά της, αλλά και για να βρει ένα αντίδοτο στον εκρηκτικό Κριστιάνο Ρονάλντο στις 'μάχες' με τους 'μπιανκονέρι'.

Στην πρόσφατη αναμέτρηση των ομάδων ήταν η Γιουβέντους αυτή που χαμογέλασε στο τέλος, όταν στις καθυστερήσεις ο Καλιντού Κουλιμπαλί με αυτογκόλ σημείωσε το τελικό 4-3 στο Τορίνο. Η κόντρα Ρονάλντο - Μανωλά πάντως μάλλον έληξε ισόπαλη, με τον Πορτογάλο να σκοράρει το 3ο τέρμα της ομάδας του και τον Έλληνα στόπερ το 1ο της δικής του, ενώ προηγουμένως είχε αντιμετωπίσει αποτελεσματικά σε κάμποσες περιπτώσεις τον σούπερ σταρ αντίπαλο του.

Το Σάββατο, μάλιστα, οι Ιταλοί της Gazzetta dello Sport δημοσίευσαν και μια λίστα όπου ο CR7 βλέπει την πλάτη του Μανωλά! Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός φιγουράρει πρώτος ανάμεσα στους παίκτες του ιταλικού πρωταθλήματος που έχουν καταγράψει την υψηλότερη ταχύτητα σε ματς της διοργάνωσης.

Ο Μανωλάς με 35,41 χλμ./ώρα αφήνει στην 2η θέση τον Ρονάλντο με 34,62 χλμ./ώρα και τον Σιμόνε Τζάτζα της Τορίνο να κλείνει την πρώτη τριάδα με 34,56 χλμ./ώρα. Σίγουρα δεν παύει να είναι εντυπωσιακό το γεγονός πως ο Πορτογάλος σταρ είναι ο πιο γρήγορος επιθετικός της Serie A, βαδίζοντας στο 35ο έτος της ηλικίας του. Πάντως ο τελειομανής παικταράς CR7 θα πρέπει συνολικά σε αυτή τη λίστα να συμβιβαστεί με την 2η θέση...

News 24/7

24MEDIA NETWORK