Ο Ρονάλντο υπήρξε 'πρόεδρος των πάρτι' πριν γίνει της Βαγιαδολίδ

Δεν έκρυψε ποτέ πως αγαπά τις γυναίκες. Και τις εξόδους. Ο Ρονάλντο υπήρξε 'ο πρόεδρος των πάρτι', με τον Φάμπιο Καπέλο να αποκαλύπτει πως κάποια τα έκανε στα αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης.

O Ρονάλντο έχει από την αρχή της σεζόν, το 51% των μετοχών της Ρεάλ Βαγιαδολίδ. Ήθελε να μείνει στο ποδόσφαιρο και αυτός ήταν ο τρόπος που διάλεξε.
O Ρονάλντο έχει από την αρχή της σεζόν, το 51% των μετοχών της Ρεάλ Βαγιαδολίδ. Ήθελε να μείνει στο ποδόσφαιρο και αυτός ήταν ο τρόπος που διάλεξε. AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Δεν θα έλεγες πως ο Φάμπιο Καπέλο είναι δυσεύρετος. Εννοώ, δεν αποφεύγει τα media -και να του πούμε ένα 'μπράβο' για αυτό. Επίσης, κάθε φορά που εμφανίζεται κάπου, δίνει και μια ιστορία από αυτές που γίνονται τίτλοι. Στην τελευταία επαφή που είχε με μέσο -με το ιταλικό Sky Sports- ο 73χρονος έκανε τίτλο τον Ρονάλντο. Όχι τον Κριστιάνο. Το 'Φαινόμενο'.

Οι δυο τους συνεργάστηκαν για έξι μήνες, στη Ρεάλ Μαδρίτης, πριν την πώληση του Βραζιλιάνου στη Μίλαν, το Γενάρη του 2007 -είχε προηγηθεί η άφιξη του Ρουντ φαν Νιστελρόι στη Μαδρίτη και η αδιαφορία του Ρονάλντο για τα κιλά του. Ο κόουτς ξεκίνησε από το ότι το 'Φαινόμενο' είναι ο πιο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής εξ όσων δούλεψε στην καριέρα του. Και κάπου εκεί ήλθε η ώρα για το 'αλλά'.

“Την ίδια ώρα, ήταν ο παίκτης που μου δημιούργησε τα περισσότερα προβλήματα στα αποδυτήρια. Συνήθισε να κάνει πάρτι. Να κάνει ό,τι ήθελε. Μια φορά, ο φαν Νιστελρόι μου είχε πει πως τα αποδυτήρια βρωμούσαν αλκοόλ. Μετά, ο Ρονάλντο πήγε στη Μίλαν και αρχίσαμε τις νίκες. Αν μιλάμε όμως, για ταλέντο, αυτός ήταν το μεγαλύτερο, δίχως αμφιβολία”.

Οι 'μερένγκες' πήραν το πρωτάθλημα εκείνης της σεζόν. Ο Ρολάντο έμεινε ελεύθερος από τη Μίλαν, με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου που περιλάμβανε και σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο. Θα ήθελα να είσαι ενήμερος πως ο φαν Νιστελρόι διέψευσε, με tweet, αυτό που είπε ο Καπέλο και τον αφορούσε.

O Ρονάλντο δεν είχε να προσθέσει κάτι, καθώς έχει ομολογήσει στο παρελθόν ότι κάποια από τα καλύτερα πάρτι που έκανε ποτέ, τα έκανε στη Μαδρίτη. Την τελευταία φορά που αναφέρθηκε σε αυτό το 'χόμπι' ήταν το Νοέμβριο του 2019, όταν μίλησε στο Off the Ball. Υπήρξα ο πρόεδρος των πάρτι. Είχα οργανώσει τα περισσότερα. Πλέον, είμαι χαρούμενος με την κοπέλα μου και έχω αποσυρθεί. Αλλά μου λείπουν. Έχω αφοσιωθεί στη νέα μου πρόκληση, που είναι η Ρεάλ Βαγιαδολίδ -έχει αγοράσει το 51% των μετοχών της. Κάθε καλοκαίρι πήγαινα στην Ίμπιζα για διακοπές με τα παιδιά μου, την οικογένεια και τους φίλους και προφανώς κάποιες φορές έκανα και πάρτι”. Αυτά όμως, ανήκουν στο παρελθόν. Τώρα είναι πρόεδρος. Ομάδας. Όχι των πάρτι. “Από όταν έπαιζα οι άλλοι παίκτες με αποκαλούσαν πρόεδρο. Δεν ήξερα το λόγο. Κάποια στιγμή έμαθα πως το έκαναν, γιατί ήμουν εξαιρετικός όταν τους μιλούσα, ως προς τους πώς τους προσέγγιζα”. Δεν σκέφτηκε ποτέ να γίνει προπονητής “γιατί ξέρω πόσο δύσκολο είναι να διαχειρίζεσαι 25 νέους παίκτες, με τον καθένα να 'χει το δικό του τρόπο σκέψης και τα δικά του βιώματα, ενώ θέλει διαφορετικά πράγματα. Προτιμώ να είμαι πρόεδρος και να είμαι μαζί τους”. Όπως προτιμά να είναι και μαζί με την Σελίνα.

Ο πρώην συμπαίκτης του στη Ρεάλ, Ιβάν Ελγκέρα αποκάλυψε πριν ένα μήνα πως 'μίσθωνε λεωφορεία για να φέρουν κοπέλες, στα θρυλικά πάρτι που έκανε, όταν ήταν παίκτης των Galacticos. Σε συνέντευξη που έδωσε σε Ισπανό δημοσιογράφο, μέσω Instagram Live, είπε μεταξύ άλλων ότι "οι Ρονάλντο και Ρομπέρτο Κάρλος απολάμβαναν να βγαίνουν έξω, λίγο περισσότερο από τους άλλους -οι Μπέκαμ, Ζιντάν και Φίγκο ήταν πραγματικοί επαγγελματίες. Αυτό δεν σημαίνει πως έκαναν πάρτι κάθε βράδυ. Αν παίζαμε το Σάββατο και νικούσαμε, βγαίναμε όλοι να το γιορτάσουμε. Δεν είναι αλήθεια πως κάναμε εξόδους πριν τα σημαντικά ματς.

Θυμάμαι ένα πάρτι γενεθλίων που είχε κάνει ο Ρονάλντο στο σπίτι του, για τον Σέρχιο Ράμος. Κάποια στιγμή άρχισαν να καταφθάνουν λεωφορεία που ήταν γεμάτα γυναίκες. Εγώ είχα πάει στο πάρτι με τη σύζυγο μου και μόλις είδαμε τι συμβαίνει, φύγαμε. Το αυτό έκανε και ο Φίγκο”.

Ειχα περασει περισσοτερα βραδια με τον Ρομπερτο Καρλος, απο αυτα που χα περασει συνολικα, με ολες τις γυναικες που ειχα παντρευτει.

Θα μείνουμε στον Φίγκο, για την ιστορία που αφορά το πώς ο Φλορεντίνο Πέρεθ και ο Αρίγκο Σάκι αποφάσισαν να πείσουν τον Βραζιλιάνο -που ήταν στη Ρεάλ από το 2002 έως το 2007- να μην αργήσει ξανά, σε προπόνηση -όπως τη διηγήθηκε το 2016. "Μου είπαν ότι θα έπρεπε να ΄χω ως παράδειγμα τον Φίγκο. Τους απάντησα 'με όλο το σεβασμό, αν είχα κι εγώ σύζυγο θα έμενα περισσότερο στο σπίτι'.

Σε συζήτηση που είχε ο Ρονάλντο με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, στο Instagram μεταξύ πολλών, ο Βραζιλιάνος είπε πως πλέον δεν μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο 'γιατί κάθε φορά που το κάνω, κάτι... σπάει στο σώμα μου', οπότε το 'χει ρίξει στο τένις. Ο Βρετανός τον ευχαρίστησε που τον βοήθησε να προσαρμοστεί στη Μαδρίτη 'όπου ήσουν ο πρώτος που είδα στα αποδυτήρια και αμέσως με έκανες να νιώσω πιο άνετα -σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου, γιατί ήταν η πρώτη φορά που έφευγα από τη χώρα μου'. Ο Ρονάλντο τον ευχαρίστησε 'για τις μπάλες που μου έδωσες. Υπήρξες ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών, στο κέντρο. Ο τρόπος που ακουμπούσες την μπάλα, που την έβαζες όπου ήθελες και μου την έστελνες χωρίς καν να με βλέπεις, ήταν απίστευτος'. Ο Μπέκαμ ανταπέδωσε το ευχαριστώ 'για τον τρόπο που μου συμπεριφερόσασταν, που με βάλατε στα σπίτια σας, που με κάνατε οικογένεια σας'.

News 24/7

24MEDIA NETWORK