Ο Ρούνεϊ προτιμά coco pops!
Οι προτιμήσεις των παικτών όσο πλησιάζουμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο θα αρχίσουν να αποκαλύπτονται. Ιδιαίτερα, όταν είναι τόσο διάσημοι όσο ο Γουέιν Ρούνεϊ.
Ο επιθετικός της Αγγλίας και μία μεγάλη ατραξιόν του Μουντιάλ μιλώντας στο Four Four Two απάντησε στο τι συνηθίζει να τρώει πριν μπει στον αγωνιστικό χώρο. Συνήθως, τα διαιτολόγια λένε κάποιο ζυμαρικό ή κοτόπουλο, ο Ρούνεϊ όμως, έχει άλλες προτιμήσεις. « Εγώ προτιμώ να τρώω δημητριακά. Πιο συγκεκριμένα, ένα μπολ με coco pops είναι το καλύτερο. Όχι ιδιαίτερες μάρκες, τα κανονικά coco pops που τρώει όλος ο κόσμος», ανέφερε ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Όσον αφορά τι συνηθίζει να παίρνει μαζί του στις αποστολές της εθνικής, αποκρίθηκε με απλό τρόπο επιβεβαιώνοντας πως τα ποδοσφαιρικά είδωλα παραμένουν παιδιά, όσο κι αν υπηρετούν στο σταρ σίστεμ. « Το Xbox με το παιχνίδι της FIFA και τα παπούτσια μου. Όλα τα άλλα τα τακτοποιεί η ομάδα, δεν έχω να σκεφτώ παραπάνω», ανέφερε!