Ο Ρούνεϊ ΔΕΝ πωλείται

Ο Ζοζέ Μουρίνιο ξεκαθάρισε, παρά τα όσα ακούγονται, πως ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της εθνικής Αγγλίας, δεν το... κουνάει από την ομάδα. Αν και δεν τον υπολογίζει για βασικό.

Ο Ρούνεϊ ΔΕΝ πωλείται
mourinho rooney © GETTY IMAGES

Μόλις ένα γκολ είναι ο απολογισμός του Ρούνεϊ τη φετινή περίοδο, οπότε το γεγονός πως έπαψε να βρίσκεται στα αρχικά πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού δεν προκαλεί καμία έκπληξη. Στην Αγγλία, βέβαια, έχουν ξεκινήσει ήδη τα σενάρια που τον θέλουν να σκέφτεται το επόμενο βήμα.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο πάντως δεν θέλει να... ακούει περί αποχώρησης του 31άχρονου άσου, παρότι παραδέχθηκε πως πλέον δεν είναι στα αρχικά του πλάνα.

"Δεν θα πάρω ποτέ αυτή την απόφαση. Ένας ποδοσφαιριστής με το δικό του ανάστημα, τη δική του ιστορία στον σύλλογο δεν πρέπει να φτάσει ποτέ στο σημείο που ένας προπονητής θα αποφασίσει για εκείνον", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Τον έχω αφήσει σε τρία σερί παιχνίδια στον πάγκο. Είναι σκληρό για εκείνον και για εμένα. Είναι αδίστακτο για εμένα να βάλω το συμφέρον της ομάδας πάνω από το πρεστίζ και τη δυναμική ενός θρύλου του συλλόγου με σημαντικούς αριθμούς και στην εθνική του.

Αλλά όπως είπαμε και πριν, σε αυτή την βιομηχανία όσοι ηγούνται, πότε με σωστές πότε με λάθος αποφάσεις, βάζουν πάνω από όλα την ομάδα".

Στις 18:00 η Τσέλσι φιλοξενεί την Γιουνάιτεντ στην επιστροφή του Μουρίνιο στο "Στάμφορντ Μπριτζ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK